ING Bank: Anunt de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

ING Bank are un anunt de ultima ora pentru toti clientii din Romania, dar si romani in general, iata ce transmite banca, si cat de important este.

ING Bank jurnal

ING Bank are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, dar si pentru romani in general, iar el poate fi de mare ajutor in aceasta perioada in care pandemia de Coronavirus e tot mai puternica. ING Bank promoveaza un website special facut de catre cei care colaboreaza cu Guvernul Romaniei si la alte proiecte pentru Coronavirus, doar ca acesta are menirea de a ne ajuta sa tinem un jurnal medical in aceasta perioada din an.

ING Bank promoveaza website-ul pentru ca el poate fi de folosi pentru a ne monitoriza atat starea noastra de sanatate, cat si pe cea a parintilor, sau a altor rudce. Conform celor de la ING Bank, romanii isi pot face evaluari zilnice pentru a vedea daca exista vreun risc sa fi fost infectati cu noul Coronavirus, si poate fi tinut inclusiv un istoric al tuturor iesirilor zilnice din domiciliu, deci oamenii pot chiar sa isi dea seama si de unde s-ar fi putut infecta, in caz de asa ceva.

ING Bank: Anunt de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

ING Bank ne spune deasemenea ca prin intermediul acestui jurnal medical online putem deasemenea sa identificam si posibilele focare din Romania, ceea ce poate fi extrem de util. Avand in vedere ca in Romania nu exista, si probabil nu va exista curand, o aplicatie bazata pe API-urile iOS si Android pentru monitorizarea contactelor zilnice, si notificare in cazul in care unul e infectat cu Coronavirus, solutia promovata de catre ING Bank e cam singura utila, oarecum.

E important să avem în continuare grijă de noi și să respectăm recomandările de bază, de la purtatul măștii la…

Publicată de ING Romania pe Vineri, 31 iulie 2020

ING Bank sustine echipa de dezvoltatori care a gandit acest proiect, si poate ca s-ar putea dovedi a fi util pentru voi in ideea de a avea un istoric al iesirilor zilnice din case. Daca v-ati convinge si parintii, sau alte rude, sa faca acelasi lucru, atunci s-ar putea sa va puteti proteja de o nedorita infectare cu noul Coronavirus, iar solutia celor de la ING Bank ar putea fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a ramane tot timpul in siguranta.

ING Bank a mai promovat si alte proiecte ale acelorasi dezvoltatori, si toate sunt foarte utile in contextul pandemiei de Coronavirus, asa ca e bine sa stiti ce este oferit pentru a ne tine in siguranta.