DACIA Duster 3: Problema MARE cu Care se Confrunta Renault

DACIA Duster 3 aduce o mare problema pentru cei de la Renault, iata cu ce va trebui sa se confrunte producatorul de automobile in dezvoltarea suv-ului.

DACIA Duster 3 costuri

DACIA Duster 3 va fi una dintre cele mai importante modele de masini pe care le pregateste pentru lansare producatorul de la Mioveni, iar in momentul de fata cei de la Renault se confrunta cu o problema serioasa. Compania trebuie sa tina costurile la nivel foarte redus pentru a putea vinde DACIA Duster 3 la un pret cat se poate de mic pentru ca masina sa ramana interesanta pentru clienti, dar in acelasi timp trebuie sa faca si modificari care sa o faca atractiva.

DACIA Duster 3 ar trebui sa vina cu multe schimbari pentru design-ul interior, si exterior, plus modificari pe partea de tehnologizare, si nu doar atat, multe imbunatatiri fiind gandite pentru noua masina. DACIA Duster 3 va avea multe dintre tehnologiile care exista acum in msainile Renault, si avand in vedere ca viitorul SUV va fi lansat in 3/4 ani, cel mai devreme, pe atunci tehnologiile vor fi totusi destul de vechi, ceea ce va permite mentinerea costurilor la un nivel acceptabil.

DACIA Duster 3: Problema MARE cu Care se Confrunta Renault

DACIA Duster 3 aduce o problema foarte mare pentru Renault in ceea ce priveste mentinerea unui echilibru intre costurile de productie si pretul de vanzare, iar asta si in conditiile in care compania trece printr-o perioada dificila. Cei de la Renault au anuntat un plan foarte ambitios pentru reducerea costurilor de functionare, iar unele dintre masuri ar putea afecta inclusiv dezvoltarea DACIA Duster 3, inclusiv cu implementarea modificarilor importante.

DACIA Duster 3 va fi una dintre masinile cu care producatorul roman va incerca sa isi mentina pozitia buna pe pietele europene, in momentul de fata SUV-ul fiind in spatele unor modele in anumite tari. Mai exact, in Franta, Sandero e printre cele mai vandute modele de masini, suv-urile actuale ale celor de la DACIA nefiind chiar atat de populare acolo, dar poate ca DACIA Duster 3 va schimba lucrurile in bine penru producatorul de la Mioveni in viitor.

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata in cadrul companiilor DACIA si Renalt, si pe masura ce acest proces va continua, vom afla tot mai multe informatii cu privire la masina.