ING Bank: Decizia IMPORTANTA pentru Clienti Anuntata Oficial

ING Bank a anuntat in mod oficial o decizie importanta pentru clientii din toata Romania, iata ce decizie de interes a fost luata de catre banca pentru toti.

ING Bank tehnic

ING Bank a luat o decizie foarte importanta care ii priveste pe toti clientii sai din Romania, si a anuntat-o zilele trecute, ea venind sa bucure foarte multa lume in momentul de fata. Cei de la ING Bank au lansat cu doar cateva saptamani de zile in urma o noua versiune a aplicatiei HomeBank pentru telefoanele iPhone si Android, ea aducand o serie destul de vasta de schimbari pentru clentii din toata Romania, insa nu toate dintre ele au si fost bune.

ING Bank a facut foarte multe imbunatatiri excelente pentru aplicatia HomeBank, insa unele dintre ele au adus inclusiv o serie de probleme destul de mari pentru clientii care o folosesc. Acestia au raportat ca diverse sectiuni ale aplicatiei nu functioneaza cum trebuie, ca nu primesc notificarile pentru tranzactii in mod corect, impreuna cu diverse alte probleme, iar cei de la ING Bank au anuntat ca le vor rezolva pe toate dintre ele cu o noua actualizare.

ING Bank: Decizia IMPORTANTA pentru Clienti Anuntata Oficial

ING Bank si-a actualizat aplicatia zilele trecute pentru a anunta ca face pregatiri pentru un alt update care este in lucru in momentul de fata, dar si pentru a anunta ca va rezolva problemele existente in aplicatie acum. Nu se stie foarte clar ce fel de probleme vor fi rezolvate de catre cei de la ING Bank cu acest nou update care este in lucru acum, dar e destul de clar ca multe dintre plangerile clientilor ar trebui sa isi gaseasca intr-un final o solutie potrivita.

ING Bank a incercat sa le ofere clientilor din toata tara noi motive bune pentru a folosi aplicatia HomeBank pe telefoane, si sa le imbuantateasca substantial experienta de care au avut parte. Din pacate lucrurile nu ajung sa fe intotdeauna asa cum sunt planuite, astfel ca ING Bank pregateste noi imbunatatiri pentru aaplicatia HomeBank, iar ele ar trebui sa fie lansate in mod oficial impreuna cu actualizarea ce va ajunge la utilizatori in perioada urmatoare.

ING Bank nu a specificat cand anume va lansa noua versiune a aplicatiei pentru telefoanele mobile, dar de indata ce aceasta va fi disponibila, va voi anunta pentru a o putea instala.