DIGI Mobil: Anunt ULUITOR, Vestea INCREDIBILA pentru Clienti

DIGI Mobil este in centrul unui anunt uluitor pentru toti clientii sai din Romania, iata ce veste incredibila a venit pentru ei privind serviciile oferite.

DIGI Mobil remarcabil

DIGI Mobil are milioane de clienti in Romania, iar pentru toti dintre ei incearca sa ofere doar cele mai bune servicii posibile, si daca va numarati printre cei care folosesc aceste servicii, atunci o veste incredibila vine pentru voi. Cei de la DIGI Mobil au reusit intr-un an de zile ceea ce putini credeau ca este posibil, mai exact sa creasca substantial vitezele de internet mobil de care se bucura clientii din toata tara, ceea ce este o veste extraordinar de buna acum.

DIGI Mobil a reusit sa creasca cu peste 40% vitezele de internet mobil de care beneficiaza clientii din Romania, cel putin pe partea de download, iar pentru ca vorbim despre viteze mici, cresterea conteaza enorm. DIGI Mobil a reusit sa-si creasca vitezele de internet mobil de la 11.16 Mbps, pe partea de download in 2018, la 15.47 Mbps in anul 2019, diferenta fiind foarte mare cand vorbim despre viteze atat de mici de care beneficiaza clientii romani.

DIGI Mobil: Anunt ULUITOR, Vestea INCREDIBILA pentru Clienti

DIGI Mobil n-a reusit sa faca prea multe pe partea de upload, acolo vitezele fiind in continuare extrem de slabe, cu mult sub cele ale concurentei, dar macar a reusit sa imbunatateasca vitezele de download. DIGI Mobil reuseste sa se apropie mai mult de Vodafone si Telekom cu vitezele medii de download, ceea ce e o veste foarte buna, pana la urma, iar asta pentru ca acei clienti care au abonamente ieftine, cu internet nelimitat, au si o experienta mai buna.

DIGI Mobil a facut in ultimele luni investitii constante in retelele sale, in special in cea 2G si in cea 4G, iar asta a dus la o crestere uimitor de mare a vitezelor de download pe care le poate oferi operatorul de telecomunicatii. Este de asteptat ca lucrurile sa mearga spre si mai bine in viitorul apropiat, cei de la DIGI Mobil fiind foarte hotarati sa investeasca mult in retelele pe care le au in tara noastra, si asta va duce inclusiv la o crestere mare a calitatii serviciilor pe care le ofera.

DIGI Mobil ramane al patrulea operator de telecomunicatii din punct de vedere al numarului de clienti, dar si al calitatii serviciilor pe care le ofera pentru acestia in toata Romania.