Coronavirus: cat va dura imunizarea colectiva in Romania

Alexandru Rafila, unul dintre expertii care in utima perioada a avut foarte multe informatii importante cu privire la pandemia de Coronavirus, a dezvaluit ca pentru imunizare colectiva in Romania este nevoie de o perioada de 15 ani de zile, in lipsa unui vaccin.

Alexandru Rafila spune ca pana acum aproximativ 2 – 2.5% dintre romani s-au imbolnavit de Coronavirus, si au imunitate, insa pentru ca actuala situatie sa dispara e nevoie de un vaccin, sau de o imunizare a 75% din populatie, ceea ce se va intampla in 15 ani.

„Virusul nu dispare după al doilea val. Oamenii trebuie să înțeleagă că vom trăi cu acest virus în anii următori. Vaccinul va opri răspândirea, dar boala va reizbucni, vor apărea focare ici și colo.

Oamenii au înțeles că după starea de urgență se întorc la normal. Și s-au relaxat, și apoi au apărut acele creșteri de cazuri. Vaccinul ne va permite sa ne relaxăm comportamental.”

Articolul precedentiPhone 12: Cum si-a PACALIT Apple Fanii din Intreaga Lume
Articolul următorPosta Romana: AMENDA Mare Primita de la Autoritati
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.