DACIA Logan 2021: VIDEO cu Noua Masina Plimbata in Romania

DACIA Logan 2021 are parte de o noua prezentare video filmata in Romania, masina fiind testata in mod activ pe strazile din tara noastra de catre DACIA.

DACIA Logan 2021 se apropie tot mai mult de lansarea oficiala, iar cu aceasta ocazie continua si testele masinii prin Romania, clipul video de mai sus aratandu-ne nouil model pe strazile din Sibiu, de aceasta data. DACIA Logan 2021 a fost testata in starea de urgenta in judetul Arges, dar si in apropiere de acesta, insa acum ca lumea circula fara restrictie prin tara, testele au fost reduse, iar masina a fost vazuta acum in orasul Sibiu.

DACIA Logan 2021 vine cu foarte, foarte, multe modificari, si vorbim despre o modernizare de la un capat la altul al masinii, iar multumita ei vom avea parte de un automobil demn de anul in care traim. Multe dintre aceste schimbari sunt preluate de la masinile Renault existente acum pe piata, insa asta nu e in mod neaparat un lucru rau pentru ca masinile de la DACIA sunt vandute in numar foarte mare, si aveau oricum nevoie de o modernizare.

DACIA Logan 2021: VIDEO cu Noua Masina Plimbata in Romania

DACIA Logan 2021 este camuflata de la un capat la altul de catre cei care o testeaza in Romania, iar asta pentru ca nu vor ca vreo persoana de la concurenta sa vada cum arata intr-adevar noul design. Am vazut diverse concepte care au incercat sa ghiceasca exact cum va arata DACIA Logan 2021 in momentul in care va fi lansata pe piata, dar oficial totul va fi dezvaluit abia in toamna, probabil doar in cadrul unui eveniment care va fi organizat online.

DACIA Logan 2021 nu va fi prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, din octombrie, asa cum au spus unele zvonuri, iar asta pentru ca acel eveniment a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri de Coronavirus de la nivel global. Asta inseamna ca DACIA Logan 2021 va fi dezvaluita in mod oficial online, iar clientii o vor vedea doar prin poze oficiale, si poate in prezentarile catorva jurnalisti care vor fi invitati sa o testeze in mod oficial.

DACIA Logan 2021 va ramane totusi in atentia tuturor oamenilor, iar asta pentru ca va aduce cel mai mare upgrade pentru seria de masini ale DACIA de la momentul lansarii lor si pana acum.