DACIA Duster: Anunt SURPRINZATOR, ce se Intampla in Romania

DACIA Duster este in centrul unui anunt surprinzator pentru Romania, iata ce se intampla cu masinile pe care DACIA le-a pus deja in vanzare in tara.

DACIA Duster austeritate

DACIA Duster este in centrul unui anunt surprinzator pentru Romania, si unul care ne arata ca lucrurile nu stau chiar asa precum isi imagina foarte multa lume, ba din contra, situatia este cu mult diferita fata de ceea ce se credea. Pana in august vanzarile de masini noi din anul 2020 au ajuns abia 68% fata de cifrele inregistrate in cursul anului 2019, in aceeasi perioada, iar DACIA Duster nu e tocmai unul dintre modelele cele mai cautate.

DACIA Duster se pozitioneaza undeva in topuil celor de la DACIA, insa nu chiar atat de sus precum credea foarte multa lume, fiind devansat de modelele mai ieftine care sunt puse la vanzare de catre producatorul roman. In ceea ce priveste impartirea pe producatori, DACIA a avut cele mai multe masini vandute, aproape 23.000, Renault urmand-o cu aproape un sfert din total, apoi cei de la Volkswagenm Skoda, Hyundai, si restul producatorilor care vand in Romania, dar DACIA Duster nu e cea mai populara.

DACIA Duster: Anuntul SURPRINZATOR, ce se Intampla in Romania

DACIA Duster este a treia cea mai populara masina vanduta in Romania in primele trei luni ale anului 2020, dupa Logan si Sandero, semn ca oamenii prefera masinile cat se poate de ieftine in locul SUV-urilor. Desi DACIA Duster este modelul care are cea mai mare productie alocata la fabrica DACIA din Mioveni, in Romania nu este cea mai bine vanduta masina, si nici pe alte piete europene, dar la nivel european se vinde mai bine decat Logan, nu si Sandero.

DACIA Duster a cam cazut in preferintele consumatorilor pentru ca ara un pret de vanzare mai mare decat cel al Logan si Sandero, si nu e exclus sa vedem ca aceste din urma modele sa inregistreze vanzari tot mai mari. In timp ce pentru DACIA Duster este asteptat un upgrade important abia undeva prin 2023, pentu Logan si Sandero vom vedea actualizari majore chiar anul acesta, deci e de asteptat ca vanzarile sa creasca subtantial pentru ele.

DACIA Duster ar putea avea un model facelift lansat de catre cei de la DACIA undeva prin cursul anului viitor, insa nici macar acest lucru nu mai este sigur in momentul de fata, asa ca ramane de vazut ce am putea primi.