FAN Courier: Vestea Grozava pentru Clientii din Romania

FAN Courier awb cheama

FAN Courier transmite un mesaj foarte interesant cu o veste foarte buna pentru clientii sai din toata Romania, una care ar putea fi si de foarte mare folos pentru multi dintre cei care se folosesc de serviciile sale in mod constant pentru a trimite colete in diverse zone din Romania in aceasta perioada.

FAN Courier le spune clientilor ca au posibilitatea de a chema foarte simplu un curier prin intermediul aplicatiei pentru telefoanele mobile iPhone si Android, in doar cateva secunde, asta desigur daca nu vor sa foloseasca website-ul, sau platforma dedicata pentru companii, care sunt la fel de simple de folosit.

FAN Courier nu spune asta, insa in unele orase e necesara generarea unui AWB in format digital, cu cod QR de catre clienti, chiar daca sunt persoane fizice, asa ca e bine sa stiti acest lucru inainte de a chema un curier, pentru ca ar putea refuza sa va preia coletul.

Cum chemi un curier? Cum ți-e mai simplu: la telefon, în aplicație, pe website sau prin selfAWB. Apoi, mai ai de așteptat doar sunetul soneriei.

Publicată de FAN Courier pe Luni, 21 septembrie 2020