Fortnite: SURPRIZA, Noul Update Anuntat Inainte de Lansare

fortnite cosmaruri

Fortnite are astazi parte de un nou update foarte important anuntat inainte de a fi lansat in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim aici despre ceva ce unii poate se asteptau sa vada in joc, in timp ce altii poate ca sunt surprinsi sa afle despre noutatea ce este pregatita.

Fortnite are dezvaluit faptul ca pentru Halloween urmeaza sa se intoarca Fortnitemares, iar asta pentru ca in codul sursa al jocului au fost descoperite referinte cu privire la readucerea sa, impreuna cu o serie de NPC-uri care inca n-au fost terminate, deci vine o surpriza destul de mare de la Epic.

Fortnite urmeaza sa aiba si o versiune alternativa a Midas, acesta parand sa vina cu o cicatrice aurie, impreuna cu alte modificari, si totul pentru ca experienta de care au parte jucatorii sa fie una diferita in comparatie cu ceea ce a fost oferit pana in momentul de fata de catre cei de la Epic Games.

Fortnite va avea deasemenea si un alt NPC special implementat pentru Fortnitemares, acesta avand arme diferite, probabil si in functie de locatia in care il intalniti, iar cu ele v-ar putea crea probleme serioase in joc, deci trebuie sa aveti grija ce faceti atunci cand va intalniti cu el.

Fortnite va trece printr-un update substantial pentru Halloween, si nu putem decat sa asteptam si sa vedem cat de importante vor fi toate schimarile care sunt oferite de catre compania Epic Games, mai ales in timpul razboiului pe care-l duce cu Apple si Google.