DACIA Logan 3: SURPRIZA URIASA pentru Clientii din Romania

DACIA Logan 3 vine cu o surpriza foarte mare pentru clientii din Romania, iata ce a decis DACIA sa le ofere celor care ii cumpara noile masini.

DACIA Logan 3 cvt

DACIA Logan 3 a fost lansata la finalul lunii trecute de catre producatorul Roman, si vine cu multe noutati impresionante pentru o masina atat de ieftina, dar si cu o surpriza mare la care foarte multi dintre romani cel mai probabil nu se asteptau. Mai exact, DACIA Logan 3 are implementata de catre producator o cutie de viteze CVT, un salt urias de la vechea Easy-R, iar asta ar trebui sa imbunatateasca radical experienta de condus pentru noile modele.

DACIA Logan 3 nu e primul model de masina gandita la Mioveni care are transmisie automata CVT, iar asta pentru ca in modelele Duster vandute sub brand-ul Renault asa ceva a fost implementat de ceva vreme. In zvonurile aparute inainte ca DACIA Logan 3 sa fie lansata nu a aparut vreodata vreo informatie conform careia in masina ar urma sa ajunga o cutie automata CVT, dar iata ca DACIA s-a gandit sa ne surprinda in mod pozitiv.

DACIA Logan 3: SURPRIZA URIASA pentru Clientii din Romania

DACIA Logan 3 cu aceasta noua transmisie CVT ar trebui sa ofere o experienta de condus muilt mai lina, daca vorbim despre fix aceeasi tehnologie oferita si in alte modele de masini lansate pana in prezent. Din punct de vedere tehnologic vorbim despre un foarte mare upgrade pentru DACIA Logan 3 in comparatie cu modelul anterior pe partea de transmisie, deci nu putem decat sa speram ca si experienta de condus va fi pe masura asteptarilor.

DACIA Logan 3 nu are doar o transmisie CVT noua implementata pentru clientii din toata lumea, ci si multe alte schimari foarte importante, si toate acestea fara ca pretul de vanzare sa creasca substantial. Aici sta o alta mare surpriza pentru clientii din toata Europa, pentru ca DACIA Logan 3 vine cu multe upgrade-uri fata de modelul anterior, dar fara sa fie cu mult mai scumpa, ceea ce parea incredibil inainte de lansare, insa iata ca DACIA reuseste sa uimeasca.

DACIA Logan 3 va fi disponibila in reprezentante in cursul urmatoarelor saptamani, astfel ca vom vedea in curand mai multe detalii de la clientii care vor cumpara primele modele, si le vor si conduce.