Huawei MATE 40 Pro: OFICIAL, are Data de Lansare Anuntata

Huawei MATE 40 Pro are in mod oficial anuntata data de lansare de catre compania chinezeasca, iata cand vom vedea toate noutatile prezentate de ea.

Huawei MATE 40 Pro data

Huawei MATE 40 Pro are in mod oficial anuntata data de lansare, noul model de telefon al companiei chinezesti fiind in centrul unui anunt facut noaptea trecuta, invitatii pentru evenimentul de prezentare al telefonului fiind trimise catre presa. 22 octombrie este ziua in care Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in mod oficial pentru fanii din intreaga lume, adica peste doar 12 zile, mai tarziu decat se preconiza initial, dar si iPhone 12 e lansat mai tarziu.

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa fie prezentat dupa iPhone 12, asa cum s-a intamplat si anul trecut, Huawei asteptand cel mai probabil anuntul oficial al Apple privind prezentarea sa pentru a putea anunta si propriile modele. Nu se stiu deocamdata foarte multe in legatura cu noile modele de telefoane pe care cei de la Huawei le vor prezenta, insa se stie 100% sigur faptul ca Huawei MATE 40 Pro nu va fi lansat cu Android complet si toate serviciile care vin cu acesta.

Huawei MATE 40 Pro: OFICIAL, are Data de Lansare Anuntata

Huawei MATE 40 Pro data lansare

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu aceeasi versiune open source a Android, cea care nu are serviciile si aplicatiile celor de la Google, deci clientii care vor cumpara telefoanele vor trebui sa se bazeze tot pe App Gallery, si magazine terte. Pe de alta parte, Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa vina cu noul chip la care Huawei a lucrat timp de cateva luni bune de zile, unul care ar trebui sa ofere performante cu mult peste cele ale seriei anterioare, si apropiate de cele ale iPhone 12.

Huawei MATE 40 Pro va veni deasemenea cu o baterie de capacitate mai mare, cu un ecran mai bun, noi camere mult mai performante, si un sistem de incarcare rapida care va fi… mult mai rapid decat cel actual. Per total, vorbim despre schimbari mari si multe pentru Huawei MATE 40 Pro, asa cum e si normal, doar ca toate acestea vor fi disponibile abia undeva de prin noiembrie, cel mai devreme, iar asta pentru ca pana atunci telefoanele nu vor fi lansate.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi deasemenea lansat initial doar in unele piete asiatice, si abia apoi prin Europa, asta desigur din cauza sanctiunilor care au fost impuse de catre SUA impotriva companiei.