ING Bank: Mesaj de ULTIMA ORA pentru Romanii din TOATA Tara

ING Bank are un mesaj de ultima ora pentru romanii din toata tara, iata ce transmite banca, si ce trebuie sa stii chiar in acest moment de la ea.

ing bank cutremur

ING Bank are astazi un mesaj de ultima ora pentru toti romanii din tara, nu doar pentru cei care ii sunt clienti in momentul de fata, si multumita lui e foarte posibil sa va fie chiar salvata viata la un moment dat. Cei de la ING Bank au mai jos o recomandare foarte importanta pentru toti romanii, nu doar pentru clientii sai, ea vizand modul in care ar trebui sa ne pregatim pentru un eventual cutremur, deci cum sa reactionam cand se intampla asta.

ING Bank vine cu aceste sfaturi in conditiile in care in Romania nu se prea face educatie cu privire la modul in care oamenii ar trebui sa se protejeze in momentul in care are loc un cutremur, sau vreo alta calamitate naturala. Cei de la DSU au un website special cu sfaturi pentru situatii de acest gen, sau pentru alte dezastre naturale, dar e oricand bine sa vina si altele, iar ING Bank incearca doar sa-i ajute pe toti romanii.

ING Bank: Mesaj de ULTIMA ORA pentru Romanii din TOATA Tara

ING Bank nu e tocmai una dintre companiile care sa ii ajute pe romani cum sa reactioneze in cazul in care locuiesc intr-o zona lovita de un cutremur puternic, dar cu toate acestea, incearca sa fie de ajutor. Recomandarile pe care le face ING Bank sunt foarte similare cu cele ale autoritatilor, si asta e perfect normal pentru ca metodele de protectie sunt aceleasi pentru toata lumea, deci trebuie doar sa le respectati daca are loc vrenu cutremur.

Prevenția te ajută cel mai bine să faci față oricărei situații, iar asta înseamnă inclusiv să fii mereu informat. Este…

Publicată de ING Romania pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020

ING Bank a incercat in ultima perioada sa ii ajute pe romani sa se protejeze de noul Coronavirus, iar acum duce lucrurile chiar mai departe cu aceasta recomandare privind protectie in caz de cutremur. Probabil ca putina lume se astepta sa vada de la ING Bank un mesaj de acest gen publicat vreodata, insa iata ca el a venit, si e foarte important pentru ca ar putea sa iti salveze viata daca treci la un moment dat printr-un cutremur.

ING Bank are mai multe sfaturi importante pe website-ul sau pentru toti romanii, asa ca puteti sa gasiti acolo multe informatii pe care ar fi bine sa le respectati pentru ca va pot salva viata la un moment dat.