DACIA Duster 2021: Decizia PROASTA ce DEZAMAGESTE Romanii

DACIA Duster 2021 este, din pacate, in centrul unei decizii proaste care dezamageste cel mai probabil foarte multi romani, iata ce s-a intamplat.

DACIA Duster 2021 amagire

DACIA Duster 2021 este unul dintre modelele noi de masini de la DACIA care erau asteptate pentru lansare in cursul anului viitor, sau poate pentru o prezentare la final de an, dar e improbabil ca ea sa mai vina. Vorbeam despre DACIA Duster 2021 ca un model facelift pe care producatorul roman il pregateste pentru clientii din Romania, si Europa, insa din pacate e improbabil ca el sa mai vina dupa ce modelul camioneta tocmai a fost lansat.

DACIA Duster 2021 este cel mai probabil modelul camioneta lansat de catre cei de la DACIA chiar in cursul zilelor trecute, si e improbabil ca altceva sa mai fie pus in vanzare pentru clientii din Romania, sau alte zone din Europa. Avand in vedere ca modelul camioneta de zilele trecute nu aduce schimbari majore pentru exterior, interior, sau alte componente, separat de modificarea principala, e greu de crezut ca o DACIA Duster 2021 de tip facelift sa mai fie lansata.

DACIA Duster 2021: Decizia PROASTA ce DEZAMAGESTE Romanii

DACIA Duster 2021 va ramane cel mai probabil cunoscuta ca modelul camioneta care a fost lansat zilele trecute, iar pentru viitor nu putem decat sa asteptam ca versiunea a 3-a a SUV-urilor producatorului roman sa isi faca aparitia la un moment dat. Avand in vedere ca pana acum informatiile cu privire la DACIA Duster 2021 au fost foarte putine, si au venit din putine surse, iar modelul camioneta a venit ca o surpriza, era mai mult ca sigur vorba de el.

DACIA Duster 2021 ar fi putut revitaliza vanzarile pentru seria de SUV-uri asa cum modelul camioneta nu o poate face pentru ca este dedicat unui segment foarte specific de clienti ai companiei romanesti. Doar cei care pot folosi acel model pentru transport de marfa vor cumpara unul, in timp ce DACIA Duster 2021 ar fi fost o masina utila pentru cam orice pentru clientii din Romania, sau alte tari europene, ceea ce ar fi generat o crestere a vanzarilor.

DACIA Duster 2021 nu va mai fi lansata, dupa cate se pare, astfel ca asteptam sa vedem si primele imagini cu versiunea a 3-a din serie, care ar trebui sa vina cu noutati extrem de interesante pentru toata lumea.