Google Maps: Foarte IMPORTANTA Schimbare Lansata in Romania

Google Maps are o foarte importanta schimare lansata in Romania pentru toti clientii, iata ce este disponibil chiar de acum, si ce trebuie sa faci.

google maps sars

Google Maps a anuntat cu nu foarte mult timp in urma ca va lansa o schimbare importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, una de care toata lumea trebuie sa stie chiar acum pentru ca aduce ceva ce este de foarte mare ajutor. Mai exact, Google Maps a inceput de acum sa afiseze, si pentru romani, informatii cu privire la situatia pandemiei de Coronavirus pentru diversele tari de pe glob, in functie de datele publice venite de la autoritatile locale.

Google Maps a inceput sa ne arate care dintre tarile europene au tot mai multe cazuri noi de Coronavirus, in care dintre ele pandemia este pe un trend crescator, si care ar trebui evitate cand vine vorba despre calatorii. Daca va uitati pe harta Europei prin Google Maps, veti vedea ca Romania este pusa intr-o pozitie mai buna decat alte tari cand vine vorba despre pandemia de Coronavirus, dar asta nu reduce cu nimic riscul major din tara noastra.

Google Maps: Foarte IMPORTANTA Schimbare Lansata in Romania

Google maps sars harta

Google Maps a implementat aceasta functionalitate special pentru cei care au nevoie de informatii detaliate cu privire la cazurile de Coronavirus din diverse regiuni de pe glob, dar in principal pentru a evita calatoriile in diverse zone unde ar vrea sa mearga. Informatiile pe care Google Maps le afiseaza sunt cele oficiale venite de la autoritati, deci puteti fi siguri ca datele sunt certe, astfel incat va puteti baza pe ele fara a va gandi ca puteti fi pacaliti.

Google Maps sars harta europa

Google Maps are implementata functia de afisare a datelor despre coronavirus in meniul prin care putem alege afisarea hartilor cu informatii din trafic, in format 3D, etc, acolo fiind disponibila optiunea de activare a ei. Din momentul in care o selectati, veti vedea o parta europeana cu informatii despre Coronavirus pentru diversele tari, fie ca sunt din Uniunea Europeana, fie ca sunt din afara ei, astfel ca va puteti face o idee cu privire la situatia actuala.

Google Maps afiseaza aceasta functionalitate deja pentru unii dintre romani, in timp ce pentur altii ea nu este momentan disponibila, asa ca trebuie sa aveti rabdare ca ea sa se propage la toata lumea.