DACIA Logan: Vestea PROASTA pentru Multi Clienti din Romania

DACIA Logan este in centrul unei vesti proaste pentru multi clienti din Romania, iata ce decizie a fost luata de catre producatorul de la Mioveni.

DACIA Logan tranzitie

DACIA Logan este una dintre cele mai populare masini din Romania, inregistrand in tara noastra vanzari foarte bune pentru ca este foarte ieftina, iar recent intreaga serie a fost actualizata de catre DACIA cu schimbari mari. Vorbim despre noutati pe masura asteptarilor multora dintre clienti, noutati care vin cu foarte multe imbunatatiri, noutati care vor convinge multi clienti sa cumpere DACIA Logan, mai ales ca pretul este unul pe masura asteptarilor romanilor.

DACIA Logan a fost totusi lansata si cu o veste proasta, iar asta pentru ca motoarele diesel au disparut complet din oferta producatorului roman, el lansand doar motoare pe benzina, si motoare pe benzina + GPL. Practic, cei care mai doreau sa cumpere o versiune diesel a DACIA Logan nu au aceasta optiune, trebuind sa aleaga doar intre cele doua motorizari de mai sus, si desigur ca nu chiar toata lumea a fost multumita de decizia luata de catre producator.

DACIA Logan: Vestea PROASTA pentru Multi Clienti din Romania

DACIA Logan incepe cu mult inainte de vreme tranzitia catre motoare ce protejeaza mai bine mediul inconjurator, dar ajuta romanii sa faca deasemenea tranzitia spre o lume in care motoarele diesel sunt folosite tot mai rar. Tot mai multe orase din Europa interzic motoarele diesel, iar DACIA Logan in versiune doar pe benzina, si benzina + GPL, este solutia de viitor pe care se bazeaza cei de la DACIA inclusiv pentru clientii din toata Europa.

DACIA Logan a pierdut niste motorizari care erau destul de populare in randul clientilor, dar cu aceasta ocazie ar trebui sa se mai reduca si poluarea in orasele din Romania, desigur pe masura ce noile modele de masini vor ajunge la clienti. Asta inseamna ca e nevoie de timp pentru ca lucrurile sa ajunga intr-o pozitie in care masinile cu benzina sa fie majoritare, dar DACIA Logan incepe o tranzitie pe care o vom vedea si la alti producatori de automobile.

DACIA Logan urmeaza sa fie lansata in reprezentantele din Romania in perioada urmatoare, si exista interes foarte mare pentru acest model de masina cunoscut in toata lumea, si cu vanzari bune in Europa.