Modelul SCUMP al DACIA Duster care a fost Lansat in Romania

DACIA Duster este cel mai popular SUV romanesc, iar un nou model scump a fost lansat in Romania pentru clienti, iata ce aduce acest apentru noi toti.

DACIA Duster carat

DACIA Duster este cel mai popular model de SUV lansat de catre producatorul din Romania, si vorbim despre o masina care genereaza vanzari foarte bune inclusiv peste tot in Europa, si asta in conditiile in care piata auto e in scadere. Pentru ca lumea e foarte interesata de masinile produse la Mioveni, compania romaneasca a luat decizia de a lansa inca un model din serie, dar e unul destul de diferit fata de ceea ce stiam pana acum.

Zilele trecute o versiune camioneta a popularului SUV a fost lansata in mod oficial in Romania, ea venind ca o adevarata surpriza pentru toata lumea, dar mai mult ca sigur va fi cautata de catre cei care fac transport. Problema cu acest model al DACIA Duster este ca e cel mai scump pe care-l vinde compania romaneasca in momentul de fata, iar aici vorbim despre pretul de baza, care este cu vreo 5000 de euro peste cel al modelului standard.

Modelul SCUMP al DACIA Duster care a fost Lansat in Romania

DACIA Duster este una dintre cele mai populare masini romanesti existente acum pe piata, iar modelul camioneta nu e dedicat publicului larg, ci doar celor care fac transport de marfa, ea fiind perfecta pentru asta. Masina este practic la fel ca restul, in interior, si pana la partea care e decupata pentru a face loc pentru cuva de incarcare, deci nu vorbim despre modificari facute decat din acest punct de vedere, dar asta i-a crescut subtantial pretul de vanzare.

Stim deja de ceva vreme ca producatorul roman cauta sa gaseasca noi metode de a genera bani cu masinile sale, iar lansarea unui asemenea model special se pare ca ar putea fi una dintre cele mai bune decizii pe care a luat-o pana acum. Desi a existat un model camioneta al Logan, acesta a fost scos rapid din vanzare din cauza cererii reduse, insa poate ca un DACIA Duster de acest gen va avea parte de un succes mult mai mare pe piata din Romania.

DACIA Duster in versiunea camioneta este disponibila acum pentru comanda de la compania romaneasca, astfel ca oricine e interesat sa intre in posesia sa, poate lansa o comanda chiar acum pentru ea.