ING Bank: Vestea PROASTA pentru MILIOANE de Clienti Romani

ING Bank are o veste foarte proasta pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce schimbare foarte enervanta va fi facuta pentru toata lumea.

ING Bank confirmari

ING Bank isi va supara clientii din toata Romania cu o veste foarte proasta privind serviciile pe care le ofera pentru toata lumea, si daca esti unul dintre ei, trebuie sa stii ceea ce a pregatit banca pentru tine, si nu numai. Mai exact, cei de la ING Bank prezinta mai jos un nou sistem pentru autorizarea platilor online facute de catre clienti, acestea fiind securizate deja folosind sistemul 3D Secure, iar acum confirmarea lor devine mai complicata.

ING Bank prezinta mai jos una dintre noile metode prin care vor fi facute confirmarile pentru platile online folosind 3D Secure, iar aplicatia, sau platforma online, HomeBank urmeaza sa fie folosite in acest scop. Cei de la ING Bank prezinta modul in care clientii vor putea autoriza platile direct din HomeBank printr-o procedura mult mai complicata decat cea actuala care implica introducerea unui cod, primit prin SMS, in pagina de efectuare a platii.

ING Bank: Vestea PROASTA pentru MILIOANE de Clienti Romani

ING Bank spune ca aceasta va fi una dintre noile metode de confirmare a platilor securizare prin 3D Secure, iar clientii din toata tara vor trebui sa treaca prin aceasta procedura, sau una dintre celelalte alternative. Nici celelalte nu sunt mai simple, dar despre ele vom vorbi alta data, acum fiind importanta cea de mai jos, pentru care ING Bank prezinta toti pasii care trebuie parcursi pentru a autoriza o plata facuta prin 3D Secure.

ING Bank spune ca aceste schimbari sunt necesare din cauza legislatiei europene care le impune bancilor sa faca imbunatatiri pentru modalitatile de autorizare a platilor clientilor, si modificarea e una importanta. ING Bank nu a dezvaluit deocamdata de cand intentioneaza sa faca aceste schimbari pentru autorizarea platilor online facute prin 3D Secure, dar e de asteptat ca ele sa fie impuse pentru toti clientii in perioada imediat urmatoare, fara exceptii.

ING Bank nu va fi singura banca pentru a caror carduri va fi impusa aceasta noua metoda de autorizare a platilor online, astfel ca urmeaza sa aiba loc si alte anunturi ale bancilor din toata Romania foarte curand.