Fortnite: Surpriza COLOSALA Crezuta Total IMPOSIBILA (VIDEO)

Fortnite ar putea beneficia din plin de o schimbare majora la care cei de la Epic Games lucreaza de ceva vreme, si care ar aduce pentru joc un upgrade asteptat de catre foarte multi dintre jucatori, dar totul in timp, nu chiar acum, desi asteptarea va merita cu siguranta, pana la urma.

Fortnite ar putea avea implementat in timp un nou motor grafic avansat care le va permite celor de la Epic Games sa recreeze ceea ce vedeti mai sus, adica expresiile faciale ale oamenilor, impreuna cu fata lor, direct in joc, ceva ce ar schimba intr-o foarte mare masura experienta de care au parte oamenii.

Fortnite ar putea avea tehnologia integrata intr-o aplicatie numita Hyprmeet, ea fiind lansata in luna septembrie de catre cei de la Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, si continand motorul grafic avansat, plus sistemul de recunoastere faciala, si percepere a expresiilor utilizatorilor.

Fortnite cu un asemenea sistem le-ar permite jucatorilor sa-si expuna in joc adevaratele expresii faciale, acestea putand fi preluate printr-o camera frontala a telefoanelor, a laptop-urilor, sau o camera web conectata la calculatoare, ori console, in functie de ceea ce are fiecare dintre jucatori.

Fortnite este deocamdata foarte departe de a avea o asemenea schimbare majora implementata de catre cei de la Epic Games, insa e interesant de vazut spre ce s-ar putea indrepta totul in cativa ani, asa ca ramane sa vedem cum vor merge lucrurile in viitorul nu foarte indepartat.