DACIA Duster Facelift: Primele IMAGINI cu Modelul din 2021

DACIA Duster Facelift apare astazi in primele imagini spion, noul model din 2021 fiind pregatit de lansare cu foarte multe noutati extrem de bune.

DACIA Duster Facelift imagini

DACIA Duster Facelift este versiunea actualizata a actualei serii de masini pe care producatorul roman le produce pentru clientii din toata lumea, si vorbim despre un upgrade substantial pentru toata lumea, din fericire pentru noi toti. Mai exact, este de asteptat ca o sumedenie de noi tehnologii sa fie integrate in noua versiune a DACIA Duster Facelift pentru clientii din toata Europa, si nu numai, iar acum avem parte de o surpriza.

DACIA Duster Facelift este prezentat in primele imagini de catre presa din Franta, jurnalistii reusind sa obtina aceste imagini din trafic, masina fiind testata deja pe sosele, semn ca lansare asa nu e chiar atat de departe. Inceperea testarii DACIA Duster Facelift este un semn ca o vom vedea destul de curand prezentata in mod oficial, si pusa in vanzare pentru clienti.

DACIA Duster Facelift: Primele IMAGINI cu Modelul din 2021

DACIA Duster Facelift imagini sosea

DACIA Duster Facelift urmeaza sa beneficieze de o serie de schimbari pentru aspectul exterior, iar asta deoarece DACIA s-a gandit sa ii implementeze unele dintre elementele pe care le vedem la modelele sandero care sunt acum disponibile. Mai exact, grila frontala pentru DACIA Duster Facelift este modificata intr-o mare masura, la fel ca si bara frontala, sau farurile, si aici vom vedea noul model in forma literei Y.

DACIA Duster Facelift va avea deasemenea un nou sistem de infotainment, de la LG, insa fara un ecran tactil, cel putin deocamdata, iar asta pentru ca, aparent, ar fi nevoie de o regandire a bordului, si e destul de scump acest proce. DACIA Duster Facelift ar urma sa aiba si alte modificari la interior, dar minore, insa tot luate de la noul model Sandero, ceea ce n-ar trebui sa fie o chiar atat de mare surpriza, avand in vedere ceea ce s-a zvonit in legatura cu el.

DACIA Duster Facelift imagini spion

DACIA Duster Facelift ar urma sa fie prezentat in mod oficial undeva in cursul anului viitor, insa deocamdata nu e foarte clar la ce data pentru ca masina e inca in plin proces de testare pentru lansare, si nu e pregatita inca de acest lucru.