Planeta Venus: Descoperirea care a BULVERSAT Toata Omenirea

Planeta Venus este in centrul unui anunt care a bulversat toata omenirea din cauza unei descoperiri foarte importante care schimba tot ceea ce stiam.

Planeta Venus neconfirmat

Planeta Venus este din nou in fata unei descoperiri care a surprins intreaga omenire, corpul cosmic atat de apropiat de Pamant fiind in ultimele luni in centrul foarte multor discutii aprinse. Acum cateva saptamani unii oameni de stiinta au spus ca ar fi descoperit indicii care sugereaza ca pe planeta Venus ar exista viata, dar nu pe suprafata, ci in atmosfera sa, si cel mai probabil sub forma de microorganisme, fosfina fiind detectata, aparent, de catre unii cercetatori.

Planeta Venus a avut de atunci si pana acum analizate cu foarte mare atentie imaginile surprinse de catre diversele nave care au monitorizat-o, si totul pentru ca alti oameni de stiinta sa confirme, sau sa infirme, ceea ce au detectat unii dintre colegii lor. Ei bine, pana in momentul de fata, oamenii de stiinta au descoperit ca de fapt exista mai putina fosfina acolo decat s-a crezut initial, ceea ce sugereaza faptul ca nu ar exista forme de viata in atmosfera de pe planeta Venus.

Planeta Venus: Descoperirea care a BULVERSAT Toata Omenirea

Planeta Venus are si variatii destul de mari ale nivelului de fosfina din atmosfera sa, insa asta nu confirma faptul ca ar putea exista viata, deci e posibil ca primele calcule sa fi fost intr-o mare masura gresite. Pana acum nu s-a putut ajunge la o concluzie nici cu privire la posibila sursa a fosfinei din atmosfera de pe planeta Venus oamenii de stiinta nestiind cu exactitate ce anume a produs-o, desi unii spun ca ar ar fi putut proveni de pe Pamant.

Planeta Venus incepe sa nu mai fie chiar atat de bine vazuta ca o posibila gazda pentru viata, iar asta pentru ca afirmatiile privind existenta fosfinei au ramas, deocamdata, fara o confirmare din alte surse separat de cele anterioare. De aici au pornit si foarte multe semne de intrebare cu privire la validitatea analizelor, si a teoriilor cercetatorilor, insa e improbabil ca pentru planeta Venus sa fie prea curand confirmata existenta vietii de catre cineva.

Planeta Venus ramane o zona foarte neprietenoasa cu viata, si poate ca abia peste cativa ani, dupa ce vor ajunge din nou nave de explorare acolo, vom afla mai multe despre ceea ce se intampla pe suprafata sa.