Orange: Surpriza URIASA, e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Orange are o surpriza uriasa pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit pentru cei dornici sa profite.

Orange primera

Orange are o surpriza colosala pentru clientii din toata Romania, cu un mesaj extrem de important despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca e vorba despre un beneficiu gratuit urias acum. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere milioanelor de clienti din toata Romania acces gratuit la meciurile din La Liga in cursul acestui weekend, cu detalii disponibile in aceasta pagina, si n-ar strica sa profiti de aceasta gratuitate.

Orange spune ca toti clientii sai din Romania se pot bucura de acest beneficiu chiar acum, adica au posibilitatea de a vedea meciurile din La Liga in propriile telefoane, tablete, sau chiar online, prin intermediul Orange TV Go. Interesant este ca Orange nu conditioneaza accesul in baza unui abonament de televiziune, insa spune ca toti cei care au asa ceva, se pot bucura de si mai multe beneficii prin platforma de streaming video la cerere.

Orange: Surpriza URIASA, e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Orange stie foarte bine ca romanii sunt microbisti, si vor sa vada cat mai multe meciuri, indiferent din ce ligi de fotbal provin, astfel ca anuntul de astazi cu siguranta va bucura foarte multa lume din Romania. Orange a incercat sa le ofere clientilor sai din toata tara doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre serviciile sale, iar ideea de a oferi acces gratuit la La Liga este ceva ce nu ofera chiar orice operator pentru clienti.

Orange a luat cea mai buna decizie aici, iar asta pentru ca posibilitatea de a vedea in mod gratuit meciurile de fotbal din La Liga este ceva ce foarte multa lume si-ar dori, chiar si cei care nu sunt clienti ai operatorului. Unii dintre operatori vand separat pachete care permit vizualizarea acestor meciuri, insa iata ca in cazul celor de la Orange lucrurile sunt complet diferite, iar clientii primesc in mod gratuit acces la aceasta platforma.

Orange are o platforma de streaming video la cerere foarte populara, cu foarte multi oameni care vor sa o foloseasca, si in mod constant anunta surprize grozave de acest gen pentru clienti.