DACIA Logan 2021: PROASTA Veste pentru Clientii din Romania

DACIA Logan 2021 este in centrul unei foarte proaste vesti pentru clientii din Romania si restul Europei, iata ce trebuie sa stii acum despre modele.

DACIA Logan 2021 lux

DACIA Logan 2021 a fost prezentata in mod oficial la finalul anului trecut de catre producatorul de la Mioveni, noul model de masina fiind pregatit pentru lansare la inceputul anului viitor, dar nu tot ceea ce asteapta oamenii va si veni. DACIA Logan 2021 are foarte multe noutati importante anuntate, printre ele numarandu-se inclusiv implementarea unei cutii automate CVT pentru clienti, dar din pacate aceasta nu va fi oferita chiar pentru oricine de la inceput.

DACIA Logan 2021 va avea cutia automat CVT disponibila doar pentru modelul Comfort cu motor TCe 90, aceasta fiind singura versiune pentru care permite alegerea unei cutii automat CVT ca optiune la achizitie. Aceasta este si cea mai scumpa versiune a DACIA Logan 2021 in momentul de fata, ea avand si cele mai multe optiuni la pretul de vanzare de 12.950 de euro, cu peste 50% mai mare decat cel al modelului cel mai ieftin din oferta noua.

DACIA Logan 2021: PROASTA Veste pentru Clientii din Romania

DACIA Logan 2021 are disponibila optiunea cu cutia automata CVT doar pentru modelul cel mai scump pentru ca tehnologia in sine nu e ieftina de implementat, astfel ca e normal ca doar modelele cele mai scumpe sa aiba asa ceva implementat. Asa se intampla si cu multe alte dotari pe care DACIA Logan 2021 le are pentru diverse modele, in general versiunile cele mai scumpe avand si cele mai multe optiuni disponibile pentru clientii interesati de ele.

DACIA Logan 2021 cu cutia automata CVT este o premiera pentru sedan-urile celor de la DACIA, iar experienta pe care o ofera acesta versiune este net superioara celei de care se bucura clientii cu modelele care sunt mai ieftine. Era intr-o anumita masura de asteptat ca DACIA Logan 2021 sa nu fie oferita in versiunile mai ieftine cu o cutie CVT, care este este foarte scumpa, iar de aici putem trage concluzii si vis-a-vis de viitoarele modele Duster cu aceeasi cutie automata.

DACIA Logan 2021 va ajunge in mainile clientilor la inceputul anului viitor, asa ca nu mai avem prea mult de asteptat pana cand clientii se vor putea bucura de noua masina pe care o asteapta de mult timp.