DACIA Logan: Doua foarte IMPORTANTE Noutati din Modelul 2021

DACIA Logan are un nou model lansat in mod oficial, iar acesta vine cu doua foarte importante noutati despre care toti clientii trebuie sa stie acum.

DACIA Logan siguranta

DACIA Logan a fost lansata anul acesta intr-o versiune complet noua, care va fi disponibila pentru clienti din anul 2021, iar ea aduce foarte multe noutati, insa cateva dintre ele sunt extrem de importante pentru soferii din toata lumea. DACIA Logan a avut parte de upgrade-uri majore atat in ceea ce priveste noile tehnologii, cat si in ceea ce priveste design-ul, sau experienta de condus, iar doua dintre ele sunt gandite pentru a salva vietile oamenilor.

DACIA Logan are, in premiera pentru o masina a unui producator roman, implementat un sistem de franare in situatii de urgenta, ceva ce parea ca ar fi imposibil de integrat intr-o masina atat de ieftina facuta de catre DACIA. In Ciuda tuturor aparentelor, iata ca DACIA Logan are integrat un sistem care franeaza in mod automat cand exista un risc real ca masina sa se loveasca de un alt autovehicul, fie ca acesta este parcat, sau ca este in rulare.

DACIA Logan: Doua foarte IMPORTANTE Noutati din Modelul 2021

DACIA Logan are impreuna cu acest sistem de franare automata in situatii de urgenta implementat si un sistem special E-Call, care este capabil sa apeleze serviciile de urgenta 112 in cazul in care masina e implicata intr-un accident. Aceste doua sisteme pot salva in realitate vietile soferilor DACIA Logan, in primul rand prin incercarea de a evita accidentele grave, si in al doilea rand pentru a cere ajutorul autoritatilor in cazul in care unul a avut la un moment dat loc.

DACIA Logan are deasemenea implementat si un sistem pentru detectarea unghiului mort, adica daca o masina se afla in stanga/dreapta intr-o pozitie care face dificila vederea sa de catre sofer, acesta va fi alertat sa nu schimbe directia de mers, sau banda. Aceste sisteme au devenit obligatorii in Europa, si nu prea mai exista masini noi care sa nu aiba asa ceva integrat, astfel ca in DACIA Logan totul vine multumita reglementarilor facute de catre autoritati.

DACIA Logan este o masina mult mai bine gandita pentru a proteja vietile oamenilor, si a se evita accidentele, avand inclusiv noi elemente de siguranta care cresc siguranta si in interior.