Apple vrea sa lanseze o masina, sau sa o faca pe a ta mai buna

Apple vrea sa lanseze o masina, insa deocamdata nu e pregatita sa o puna in vanzare, dar ar putea decide ca inainte sa-ti faca masina viitoare mult mai buna.

apple masina experienta

Apple este de foarte multi ani in centrul multor zvonuri privind posibila sa intentie de a lansa o masina, doar ca pana in momentul de fata am auzit doar informatii care n-au fost confirmate de vreo dovada a existentei ei. Acum mitica masina a celor de la Apple revine in discutie dupa ce noi analisti ar fi aflat ca lansarea sa e pregaita pentru urmatorii ani apropiati, dar la scurt timp au aparut alte zvonuri care prezinta o realitate complet diferita la companie.

Apple ar urma sa lanseze o masina cel mai probabil prin 2027, sau 2028, conform unuia dintre cei mai cunoscuti, si exacti, analisti care anunta lansarile de noi produse, deci asteptarea ar putea fi una foarte lunga. Analistul spune ca estimarile privind lansarea masinii Apple in 2023 – 2025 sunt fabulatii, si ca o data mult mai realista privind lansarea ar fi 2028, desi ea ar putea fi devansata cu pana la 3 ani doar daca procesul de dezvoltare decurge mai bine decat se asteapta compania.

Apple vrea sa lanseze o masina, sau sa o faca pe a ta mai buna

Apple este, conform altor zvonuri, interesata de experienta de care au parte oamenii in masinile altor producatori, decat sa faca o masina proprie pe care sa o vanda pentru clienti din intreaga lume. Previziunile analistilor sunt ca Apple ar urma sa lanseze sisteme de infotainment(Apple CarPlay mult mai avansat), sau chiar sisteme de operare pentru masini electrice, dar profitul mic adus de vanzarea de masini ar tine compania departe de ideea de a face un asemenea produs.

Apple este de atat de mult timp in centrul zvonurilor din lumea auto incat e greu de crezut ca vom vedea prea curand ceva de la producatorul american, chiar daca interesul este foarte mare cu privire la o asemenea lansare. Este foarte greu de crezut ca Apple va lansa prea curand o masina, mai ales ca produsele sale actuale se vand atat de bine, iar interesul companiei e de aface profit, nu de a se complica cu o masina, o retea de distributie si service pentru ea.

Apple are multe planuri la care lucreaza in momentul de fata, si va fi foarte interesant de vazut care dintre ele vor putea fi transformate in realitate de catre compania americana pentru clientii sai.