Gaura Neagra: Explozia INCREDIBILA Filmata de NASA (VIDEO)

Gaura neagra care a fost monitorizata de catre NASA a avut surprinsa o explozie incredibila, iata ce video a fost publicat de catre agentia spatiala.

Gaura neagra pe care NASA a filmat-o cu telescopul sau Chandra reprezinta o realizare incredibila pentru agentia spatiala americana, si ne prezinta cum arata o explozie de energie aruncata in univers de catre un asemenea obiect. Intre 2018 si 2019 cercetatorii celor de la NASA au urmarit o gaura neagra care se afla la aproximativ 10.000 de ani lumina fata de Pamant, tot in Calea Lactee, ea facand parte dintr-un sistem binar monitorizat de americani.

Gaura neagra din acel sistem binar a fost surprinsa de catre NASA in timp ce avea loc o explozie in interiorul sau, aceasta aruncand jeturi de gaze fierbinti in zona din univers ce cuprinde cativa ani lumina in apropiere sa. Vorbim despre o explozie de lumina care a avut loc in gaura neagra in luna iulie a anului 2018, iar cei de la NASA au surprins doua dintre eliberarile de energie si gaze, acestea fiind aruncate in universi la o viteza egala cu 80% din cea a luminii.

Gaura Neagra: Explozia INCREDIBILA Filmata de NASA (VIDEO)

Gaura neagra a aruncat acel jet de gaze si energie din centrul sau spre univers, si desigur ca tot ceea ce se afla in apropierea sa a fost lovit de cu foarte mare putere de ceea ce a fost expulzat de catre obiect. Ceea ce a descoperit NASA in legatura cu aceasta gaura neagra ridica si foarte multe semne de intrebare cu privire la ceea ce a “inghitit” ea pentru a arunca un jet de asemenea putere in univers, acesta fiind impartit in doua zone diferite.

Gaura neagra a avut aceasta explozie inregistrata in 2018, insa timp de mai bine de un an de zile cei de la NASA au analizat imaginile pentru a crea tot ceea ce vedem in clipul video de mai sus, agentia spatiala americana prezentand o imagine fascinanta. Exploziile generate de catre o gaura neagra sunt foarte greu de surprins in univers, iar ceea ce a reusit NASA sa faca este impresionant din foarte multe puncte de vedere, si ar putea fi doar una dintre marile realizari.

Gaura neagra a carei explozie a fost surprinsa de catre NASA este singura pe care agentia spatiala americana a surprins-o pana acum, dar nu este exclus sa mai vedem si altele inregistrate de catre ea in viitor.