DACIA Logan 3: Cum ARATA Versiunea SPECIALA de care NU Stiai

DACIA Logan 3 este cel mai important model de masina pe care DACIA l-a prezentat in 2020, insa un model special despre care nu stiai e pregatit de lansare.

DACIA Logan 3 vesta

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai populare masini din lume, dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, insa foarte multi nu stiati si ca exista unele versiuni speciale facute in baza automobilului gandit la Mioveni. Mai exact, zilele trecute v-am vorbit despre Lada Largus, o versiune ruseasca a DACIA Logan 3 care este bazata pe prima generatie a masinilor romanesti, si care urmeaza sa aiba parte de un facelift in perioada imediat urmatoare in Rusia.

DACIA Logan 3 nu este totusi copiata de Lada doar cu modelul Largus, iar asta pentru ca la vanzare in Rusia exista si un model numit Vesta, acesta nefiind o copie a modelului MCV, ci a versiunii standard a masinii romanesti. Actuala versiune a Lada Vesta arata exact precum generatia a doua a DACIA Logan 3, exceptie facand bara din fata, care are o grila diferita, insa un facelift e pregatit de lansare, si acesta va copia noile modele romanesti din cam toate punctele de vedere.

DACIA Logan 3: Cum ARATA Versiunea SPECIALA de care NU Stiai

DACIA Logan 3 vesta design

DACIA Logan 3 va avea design-ul preluat in cam totalitate de catre Lada pentru noul model al Vesta, iar imaginile pe care le vedeti aici reprezinta rezultatul zvonurilor aparute in ultima perioada in legatura cu masina. In presa din Rusia au aparut tot mai mult informatii care au prezentat felul in care noul model al LADA va fi gandit, iar toate indica faptul ca de la DACIA Logan 3 vor fi preluate foarte multe elemente de design, cel putin la exterior.

DACIA Logan 3 ar putea avea preluate inclusiv elemente de design interior pentru noua versiune a Lada, insa pana in momentul de fata n-au aparut informatii care sa confirme, sau sa infirme, ca intr-adevar se va intampla si asta. Din moment ce Lada Vesta seamana atat de bine cu actuala versiune a Logan, preluarea elementelor din DACIA Logan 3 in noua masina e ceva cat se poate de logic, iar asta pentru ca masinile DACIA sunt populare in Rusia, chiar daca au alta denumire.

DACIA Logan 3 este deja disponibila pentru rezervare de catre clientii din Romania, si va fi interesant de vazut daca Lada Vesta va arata intr-adevar asa precum isi imagineaza graficienii rusi.