DACIA Logan: Anuntul de ULTIMA ORA cu o PROBLEMA Descoperita

DACIA Logan are o problema foarte serioasa descoperita, fiind in centrul unui anunt de ultima ora cu privire la ea, iata ce trebuie sa stii acum.

DACIA Logan frana

DACIA Logan este una dintre cele mai populare masini vandute in momentul de fata in intreaga lume, ea fiind cumparata in cantitati destul de mari in special in Europa, dar si in alte zone de pe glob. Anul trecut generatia a 3-a de DACIA Logan a fost lansata de catre producatorul roman, iar asta a insemnat si scoaterea din productie a unui anumit model, mai exact versiunea MCV care nu mai genereaza vanzari suficiente incat sa justifice productia sa.

DACIA Logan a fost produsa si in versiunea MCV in cursul anului 2020, insa a aparut si o problema in ceea ce priveste masinile care au fost puse la vanzare de catre producatorul din Romania. Mai exact, se pare ca 287 dintre modelele MCV ale DACIA Logan care au fost produse in anul 2020 au probleme la tamburii de frana, sau cel putin asta sustine presa din Franta zilele acestea.

DACIA Logan: Anuntul de ULTIMA ORA cu o PROBLEMA Descoperita

DACIA Logan are parte de o rechemare in service pentru aceste 287 de modele vandute in Franta, insa la nivel global ar putea fi vorba despre mai multe unitati care sa aiba nevoie de reparatii. Conform presei franceze, rechemarea e facuta pentru versiunea MCV a DACIA Logan din cauza faptului ca defectul tamburilor de frana afecteaza eficacitatea functiei ESP, ceea ce desigur ca este o problema extrem de mare, in special cand este apa, zapada, sau gheata, pe sosea.

DACIA Logan nu a avut prea multe probleme de fabricare de-a lungul timpului, astfel ca aparitia acesteia vine ca o surpriza pentru foarte multa lume, insa iata ca ea a fost descoperita rapid, si deja se aplica o solutie. Decizia celor de la DACIA de a face o asemenea rechemare pentru modelele MCV ale DACIA Logan este una foarte buna pentru ca va tine in siguranta clientii care le folosesc pe drumurile publice din toata lumea in acest moment.

DACIA Logan are probleme doar cu versiunile MCV produse in anul 2020, deci modelele mai vechi nu ar trebui sa fie afectate de aceasta problema, asa ca ramane sa vedem ce vor spune si autoritatile din Romania.