RCS & RDS: OFICIAL! Anuntul IMPORTANT pentru Toata Romania

RCS & RDS este in centrul unui foarte important anunt oficial care vine pentru toata Romania, iata ce a fost dezvaluit pentru toata lumea acum.

RCS & RDS suprematie

RCS & RDS este in centrul unui important anunt oficial venit chiar la inceputul anului 2021, marele grup de telecomunicatii din Romania fiind vizat de ceva care a surprins in mod pozitiv foarte multa lume. RCS & RDS a ramas si pe final de an 2020 compania cu cele mai multe portari in retea facute in toata Romania, reusind sa-si domine concurenta de la un capat la altul al anului, iar ast ain ciuda pandemiei de Coronavirus care a cuprins intreaga planeta.

RCS & RDS a inregistrat in decembrie 2020 un numar de 38.272 de portari pe partea de telefoni mobila, si un numar de 2326 de portari pe partea de telefonie fixa, avand 40% din totalul portarilor din Romania in decembrie. Nu vorbim totusi despre vreo “greseala” in ceea ce s-a intamplat acum, iar asta pentru ca RCS & RDS a mentinut in tot anul un ritm constant al portarilor, finid aproape, sau peste 40.000 de numere portate in total in reteaua sa.

RCS & RDS: OFICIAL! Anuntul IMPORTANT pentru Toata Romania

RCS & RDS suprematie romania

RCS & RDS a reusit aceste realizari surprinzatoare multumita ofertelor extrem de bune pe care le-a tot avut in cursul anului 2020 pentru clientii din toata Romania, iar asa a ajuns la, cel mai probabil, peste 500.000 de portari in tot anul. Cifra este una foarte mare, insa ne arata din nou cat de seriosi sunt cei de la RCS & RDS in ceea ce priveste atragerea de noi clienti in retea, si asta desi Telekom a avut foarte multe oferte surprinzator de bune pentru romani.

RCS & RDS a reusit totusi in 2020 sa ramana deasupra tuturor cu preturile foarte mici pe care le are pentru telefonia mobila, cele mai mici din toata Romania, si cu cele mai bune beneficii oferite pentru el. Da, RCS & RDS nu are si cea mai buna retea din Romania, ba din contra, insa asta a contat mai putin spre deloc in fata preturilor extrem de bune pe care grupul de telecomunicatii le-a oferit pentru toata lumea, si asta e o veste extrem de buna.

RCS & RDS va continua mai mult ca sigur si in 2021 cu ofertele extrem de bune pentru a continua sa atraga foarte multe portari in retea, asa ca ne putem astepta la realizari similare si in urmatoarele 12 luni.