DACIA Duster: Decizia IMPORTANTA pentru Noile Modele de SUV

DACIA Duster este vizata de o decizie extrem de importanta anuntata oficial de catre DACIA pentru noile sale modele de automobile din toata lumea.

dacia duster salt

DACIA Duster este singurul model de SUV pe care DACIA il vinde in momentul de fata in Romania, si dupa cum stiti deja un alt model va fi lansat in 2025, insa pana atunci vorbim despre o alta decizie importanta. Mai exact, cei de la DACIA vor lansa in continuare o noua versiune a DACIA Duster pentru clientii din toata lumea, si aceasta va ajunge in reprezentantele sale inainte ca DACIA Bigster sa isi faca aparitia, fiind deasemenea dintr-o alta categorie de produse.

DACIA Duster va avea parte de un upgrade major in anul 2024, cand versiunea de generatie a 3-a va fi pusa la vanzare, si va veni cu multe noutati foarte interesante pentru toata lumea. In ciuda faptului ca Bigster a fost prezentat oficial ca un nou model de SUV de la DACIA, iata ca DACIA Duster nu va disparea, planurile companiei fiind de a avea cat mai multe optiuni pentru cei care sunt interesati sa-i cumpere masinile in momentul de fata.

DACIA Duster: Decizia IMPORTANTA pentru Noile Modele de SUV

dacia duster salt modele

DACIA Duster va avea parte in versiunea de generatie a 3-a de un upgrade substantial, la fel de mare precum cel pe care l-am vazut pentru Logan 3, iar asta deoarece DACIA Vrea sa aduca toate noutatile si acolo. Planul celor de la DACIA este de a lansa masini mult mai moderne pentru clientii sai, insa totul abia in 2024, iar asta pentru ca pana atunci DACIA Duster ar putea avea parte doar de lansarea unui model facelift, sau poate ca acel model nu mai exista.

DACIA Duster in versiunea facelift nu apare in planul de mai sus cu lansarile pe care cei de la DACIA le pregatesc, masina necunoscuta din 2022 fiind acea versiune cu 7 locuri, care nu stim sigur daca se va numi Duster. In aceasta idee, va fi destul de greu pentru DACIA sa vanda in continuare DACIA Duster in cantitati mari pana in 2024 daca nu va moderniza serios masina, ea fiind foarte invechita pentru anul 2021, si nu e atat de ieftina.

DACIA Duster este deocamdata un model de SUV care ramane popular in lumea intreaga, dar e foarte posibil ca acest lucru sa se schimbe serios in urmatorii ani daca nu vor avea loc modernizari.