ING Bank: IMPORTANT Anunt, ce TREBUIE sa Stie ACUM Clientii

ING Bank are un foarte important anunt pentru clientii sai din toata Romania, el dezvaluind o serie de schimbari serioase pe care banca le face acum.

ING Bank intrebare

ING Bank are un nou anunt important pentru clientii sai din toata tara, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum, si care vesteste schimbari importante pentru toata lumea chiar din acest moment. Mai exact, cei de la ING Bank isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca a fost actualizata aplicatia HomeBank pentru telefoanele cu sistem de operare iOS, nu si Android, si exista o serie de noutati despre care ei ar trebui sa stie chiar acum.

ING Bank spune ca noua versiune a aplicatiei HomeBank aduce pentru utilizatorii sai un nou sistem mai rapid de logare, astfel ca ar trebui sa asteptam mai putin in momentul in care accesam aplicatia. Separat de asta, cei de la ING Bank au reconfigurat sectiunea de portofoliu, ea fiind mai bine organizata, si afisand totalurile doar atunci cand avem cu adevarat nevoie sa vedem informatiile, ceea ce contribuie la imbunatatirea experientei generale.

ING Bank: IMPORTANT Anunt, ce TREBUIE sa Stie ACUM Clientii

ING Bank a implementat deasemenea si optiunea pull-to-refresh pentru actualizarea informatiilor din cadrul aplicatiei in momentul in care avem nevoie de asta, si e bine ca intr-un final vine si asa ceva. ING Bank a implementat deasemenea optiunea de a localiza ATM-urile sale chiar si fara sa ne logam in aplicatie, o simpla apasare indelungata permitandu-ne sa vedem informatiile foarte rapid cand avem nevoie sa le accesam, pentru orice.

ING Bank simplifica deasemenea si aflarea de informatii, astfel ca sectiunea “Am o intrebare” este acum mai usor de accesat, dar vine si cu mai multe raspunsuri pentru intrebarile frecvente ale clientilor. Toate aceste modificari sunt oferite de catre cei de la ING Bank pentru toata lumea cu iPhone in momentul de fata, astfel ca o simpla actualizare a aplicatiei ar trebui sa ofere acces la toate schimbarile pe telefoane, si ar fi bine sa o faceti in momentul de fata pentru a va bucura de ele.

ING Bank va mai actualiza aplicatia in cursul anului 2021 cu si mai multe modificari, asa ca ramane doar sa vedem exact ce vom primi, si cat de importante vor fi acestea pentru noi, in final.