Windows 10: Noi IMAGINI cu Schimbarile SPECIALE pe PC-uri

Windows 10 are in noi imagini prezentate o serie de schimbari speciale care vor fi oferite pentru calculatoarele din intreaga lume foarte curand.

Windows 10 rotund

Windows 10 are parte de noi schimbari pregatite de catre compania Microsoft pentru PC-urile din intreaga lume, si vorbim despre noi imagini care ne dezvaluie ceea ce a fost gandit de catre compania americana. Puteti vedea mai jos doua imagini care prezinta schimbarile de design prin care urmeaza sa treaca Windows 10 in perioada urmatoare multumita celor de la Microsoft, ideea fiind de a le oferi utilizatorilor o experienta mai buna de folosire a PC-urilor.

Windows 10 are aceasta schimbarea de design dezvoltata acum cu denumirea Sun Valley, sau Windows 10++, ea fiind gandita ca o imbunatatire majora pentru experienta pe care o ofera pentru utilizatorii din toata lumea. Design-ul a fost una dintre zonele pe care Microsoft s-a concentrat mult cand vine vorba despre acesta actualizare pentru Windows 10, iar in versiunea pregatita acum de lansare vedem ca ferestrele arata mai modern, si au colturi rotunde vizibile.

Windows 10: Noi IMAGINI cu Schimbarile SPECIALE pe PC-uri

Windows 10 rotund interfata

Windows 10 trece printr-o modernizare a interfetei in momentul de fata, cei de la Microsoft lucrand de ceva vreme pentru a face aceste modificari majore pentru toata lumea, si e bine ca intr-un final le fac. Ceea ce vedem in imaginile acestea pentru Windows 10 ne arata ca Microsoft vrea sa le ofere tuturor utilizatorilor o reimprospatare de look pentru a crea impresia ca sistemul de operare evolueaza, cand de fapt vorbim doar despre modificari pentru identitatea vizuala.

Windows 10 rotund ferestre

Windows 10 va avea parte in prima parte a acestui an de un update care va aduce aceste schimbari pentru design, dar care va avea si multe modificari pentru felul in care functioneaza. Vorbim despre multe noutati bune pe care Microsoft le va oferi pentru noi, dar si rezolvarea unora dintre problemele pe care Windows 10 le-a tot avut de-a lungul timpului, si care au generat foarte multe batai de cap pentru foarte multa lume, dar lucrurile vor reveni intr-un final la normal.

Windows 10 urmeaza sa aiba totul disponibil cel mai probabil prin aprilie, sau poate prin luna mai, dar ramane de vazut exact ce se va intampla cu sistemul de operare.