DACIA Logan: Decizie RADICALA, Modelul SCOS de la Vanzare

DACIA Logan este in centrul unei decizii radicale care a fost luata de catre producator, iata ce model a fost scos de la vanzare, si ce impact are asta.

DACIA Logan retragere

DACIA Logan este una dintre cele mai populare masini din Romania, si din Europa, iar la finalul anului trecute, dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, a fost lansata versiunea de generatie a 3-a, cea care a adus si multe schimbari. Noul model al DACIA Logan urmeaza sa poata fi comandat inclusiv din Romania de catre toti cei care sunt interesati de ea, insa din pacate ea nu se vinde in toate tarile din Europa, iar asta pentru ca in Franta nu e disponibila.

DACIA Logan, masina fabricata de catre un grup detinut de Renault, compania francesa, nu este vanduta in Franta incepand cu versiunea de generatie a 3-a, ceea ce vine ca o surpriza foarte importanta. DACIA Logan nu avea vanzari prea mari in Franta, insa modelul de generatie a 3-a ar fi putut atrage atentia multor oameni, insa Renault si DACIA au luat decizia ca pe aceasta piata nu vor mai vinde acest model de sedan, ci doar Sandero, Duster, si viitoarele modele.

DACIA Logan: Decizie RADICALA, Modelul SCOS de la Vanzare

DACIA Logan a fost vanduta in Franta pana cand modelul de generatie noua a fost prezentat, dupa care a fost retrasa de la vanzare, inclusiv cu modelul MCV, care nu se mai produce absolut deloc. Nici modelul MCV nu avea vanzari tocmai bune in Franta, dar recent s-a descoperit ca are probleme cu tamburii de frana, si cateva sute de modele au fost rechemare in service, dar asta nu va mai fi o problema pentru ca DACIA Logan nu va mai fi vanduta acolo.

DACIA Logan este vanduta in versiunea de generatie a 3-a in alte zone din Europa, dar si in alte tari de pe glob, asa ca nu s-a luat decizia totusi de a renunta la pietele importante. Sandero si Duster se vand mult mai bine decat DACIA Logan in multe tari de pe glob, iar decizia de a renunta la vanzarile din Franta e una care vine ca o masura normala in contextul in care clientii de acolo nu mai erau interesati de aceste modele de masini.

DACIA Logan ar putea reveni in Franta daca vanzarile noii serii se vor dovedi a fi suficient de bune, insa deocamdata nimeni nu poate spune cu exactitate ce se va intampla.