Carrefour: Clientii SURPRINSI, ce Primesc GRATUIT in Romania

Carrefour ii surprinde in mod pozitiv pe clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit, si cum pot profita chiar acum de tot.

Carrefour propriu

Carrefour ii surprinde pe toti clientii sai din Romania cu o veste grozava care ne arata cat de mult conteaza sa le ofere acestora cele mai bune motive pentru a merge in magazinul sau online si a isi face cumparaturile. Mai exact, cei de la Carrefour au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a isi face cumparaturile in magazinul sau online, si de a beneficia de transport gratuit pentru produsele de brand propriu care sunt oferite la vanzare.

Carrefour nu ofera in mod obisnuit transport gratuit pentru produsele pe care le are la vanzare, asa ca vorbim despre o decizie foarte interesanta pe care a luat-o lantul de magazine, insa una de care ne putem bucura toti. Desigur ca nu ofera transport gratuit la chiar orice valoare a comenzilor, astfel ca e nevoie sa facem cumparaturi de minim 99 de LEI pentru a putea beneficia de transport grautit din magazinul online al celor de la Carrefour in aceasta perioada.

Carrefour: Clientii SURPRINSI, ce Primesc GRATUIT in Romania

Carrefour propriu brand

Carrefour spune ca in cadrul magazinului sau online exista o serie de produse care sunt semnalizate special pentru a beneficia de transport gratuit in aceasta perioada, deci trebuie doar sa va uitati atent la ele. Carrefour stie foarte bune ca exista romani dornici sa economiseasca bani cu cumaraturile pe care le fac, mai ales daca pentru acestea ar fi trebuit sa plateasca o suma serioasa de bani, asa ca trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce se intampla.

Carrefour are o varietate de produse care beneficiaza de promotii bune in aceasta perioada, sa ca aveti dupa ce sa va uitati pentru a va face cumparaturile asa cum doriti, si cu transport gratuit. Desigur ca va trebui sa alegeti dintre produsele marca proprie a celor de la Carrefour, asa ca nu puteti sa cumparati chiar orice e disponibil, insa chiar si asa, promotiile sunt foarte bune, deci merita sa le aveti in vedere inainte ca ele sa dispara de tot.

Carrefour are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca nu profitati acum de oferte, e posibil sa nu va puteti bucura prea mult de ele in perioada aceasta.