Huawei: IMPORTANTA Decizie care a SURPRINS pe Toata Lumea

Huawei a luat o decizie foarte importanta care a surprins foarte multa lume, iata ce va face, si cat de mult conteaza masura pe care o ia acum.

Huawei caile

Huawei a luat o decizie foarte importanta care a luat toata lumea prin surprindere, dar una care vine pentru a oferi mai multe pentru viitorul companiei in contextul sanctiunilor din SUA care nu dispar. Mai exact, avand in vedere toate sanctiunile pe care SUA le impune impotriva companiei chinezesti, se pare ca noi tipuri de produse vor fi lansate de catre aceasta, poate chiar incepand de anul acesta, ceea ce ar fi o surpriza foarte interesanta.

Huawei ar putea lansa o consola pentru jocuri, conform leaker-ului care a dezvaluit planurile companiei de a isi extinde activitatea si in alte domenii, dar realitatea este ca am putea vedea orice de la ea. E greu de spus ce anume ar putea face Huawei din moment ce are interdictie de a folosi foarte multe componente care in mod normal ar fi utilizate intr-o varietate de produse electronice pe care ea le vindea pana acum, dar care i-au devenit inaccesibile.

Huawei: IMPORTANTA Decizie care a SURPRINS pe Toata Lumea

Huawei caile noi

Huawei ar putea lansa si o casca pentru realitate virtuala, adica un produs mai complicat decat ceea ce are acum in acest segment de piata, dar nimeni nu stie foarte clar exact ce a pregatit aici. Separat de asta, nu se cunosc deocamdata detalii cu privire la ce fel de produse complet noi ar putea oferi cei de la Huawei pentru clientii care asteapta cu mare interes sa vada produse noi de la compania chinezeasca in perioada urmatoare, in ciuda sanctiunilor.

Huawei si-a dat toata silinta sa aduca pe piata produse complet noi, produse inovatoare, insa din pacate a avut probleme foarte mari in a isi duce planurile la indeplinire, si SUA nu prea pare sa isi schimbe atitudinea. Noua Administratie prezidentiala a lui Joe Biden nu prea pare dispusa sa faca concesiile pe care Huawei le astepta, parand sa mearga in aceeasi directie in care a mers si administratia Trump, care a impus toate sanctiunile.

Huawei are planuri foarte mari, insa ar putea fi obligata sa mai vanda vreo divizie inainte ca SUA sa ii permita sa isi reia activitatea asa cum se intampla inainte de primavara anului 2019.