Vodafone: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru Multi Clienti

Vodafone a emis un anunt de ultima ora pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii despre ceea ce a lansat pentru noi.

Vodafone plictiseala

Vodafone a emis un anunt de ultima ora pentru foarte multi dintre clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca are o veste pe care putini se asteptau sa o auda acum, dar iata ca lucrurile stau diferit. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le ofere clientilor de cartele prepay nu mai putin de 100 GB de trafic de internet atunci cand isi reincarca cartelele prepay, si daca sunteti printre ei, ar trebui sa profitati de acesta oferta speciala acum.

Vodafone incearca sa contreze ofertele de la Orange si Telekom cu ceea ce a decis sa ofere pentru clientii sai din toata tara, si 100 GB gratuit la reincarcare nu este ceva care sa poata fi trecut usor cu vederea. Vodafone are milioane de clienti care folosesc cartele preplatite in Romania in momentul de fata, astfel ca exista foarte multi oameni care sa profite de aceasta promotie speciala, si nu trebuie sa o ratati, pentru ca veti regreta.

Vodafone: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru Multi Clienti

Vodafone surprinde cu decizia pe care a luat-o pentru clientii sai, mai ales ca 100 GB nu este tocmai o cantitate mica de trafic de care se pot bucura clientii sai, insa iata ca vin totusi si vesti bune. Vodafone stie foarte bine ce inseamna traficul de internet pentru clientii sai, majoritatea facand streaming, sau navigand prin aplicatiile retelelor de socializare, deci 100 GB in plus de folosit in fiecare luna nu e tocmai ceva usor de trecut cu vederea.

Vodafone are o pagina speciala in care ofera detalii cu privire la toate promotiile de care se pot bucura clientii care-i folosesc cartelele prelatite, iar acolo veti gasi toate informatiile necesare. Ar fi bine sa va uitati la detalii pentru a vedea daca va veti putea bucura de aceasta promotie, traficul de internet pe care il ofera gratuit cei de la Vodafone fiind in mod normal valabil doar pentru o perioada de 30 de zile, dar nu mai mult de atat.

Vodafone desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca fiti atenti si profitati de ea inainte ca aceasta sa dispara in totalitate din oferta.