Huawei P50 Pro: DATA de LANSARE a fost in Sfarsit Anuntata

Huawei P50 Pro are data de lansare dezvaluita pentru toti fanii cu mult timp inaintea lansarii oficiale, iata cand il vom vedea in mod oficial.

Huawei P50 Pro martie

Huawei P50 Pro are in sfarsit data de lansare anuntata cu mult timp inainte ca telefoanele sa fie in mod efectiv puse la vanzare pentru cei care asteapta cu nerabdare sa le cumpere de la compania chinezeasca. Mai exact, se pare ca Huawei P50 Pro si toate celelalte modele din serie vor fi lansate in ultima saptamana din luna martie, astfel ca atunci vor fi dezvaluite in mod oficial noutatile despre care noi vorbim deja de ceva vreme pentru noile telefoane.

Huawei P50 Pro este modelul de “mijloc” din serie, iar asta pentru ca separat de el vom vedea inclusiv un Huawei P50 si un Huawei P50 Pro Plus, ambele cu specificatii usor diferite, in principal pentru ecran. Atat Huawei P50 Pro, cat si celelalte doua modele vor fi prezentate in aceeasi zi, iar lansarea pentru ele va avea loc deasemenea fix in acelasi timp, deci nu vor exista diferente intre perioadele de achizitie pentru cele trei modele de telefoane ale companiei.

Huawei P50 Pro: DATA de LANSARE a fost in Sfarsit Anuntata

Huawei P50 Pro ar trebui sa fie prezentat pe 26, 27, sau 28 martie, acestea fiind datele prezentate de catre un cunoscut leaker, dar e destul de clar ca prima data ar trebui sa fie cea reala, pana la urma. 27 si 28 martie sunt zile de weekend, iar lansarile de produse noi ale Huawei nu se fac in asemenea zile decat daca vorbeam despre Mobile World COngress, dar cum nici anul acesta nu va fi organizat acest eveniment, e clar ca Huawei P50 Pro va fi prezentat pe 26 martie.

Huawei P50 Pro prezentat intr-o zi de vineri nu ar fi ceva tocmai tipic pentru compania Huawei, care isi organizeaza prezentarile in alte zile in mod normal, dar 2021 nu va fi un an chiar atat de tipic. Pandemia de Coronavirus impiedica Huawei sa prezinte Huawei P50 Pro in cadrul unei conferinte la care sa participe si presa, asa ca pana la urma poate fi aleasa orice zi pentru prezentare, dar una dintre cele lucratoare e mai probabila.

Huawei P50 Pro va veni cu multe noutati foarte interesante pentru toti clientii care vor fi dornici sa il cumpere, astfel ca ramane doar sa vedem cu ce ne va surprinde compania chinezeasca.