DACIA Logan: SCHIMBARILE Aduse de Modelul 2022 in Romania

DACIA Logan va avea parte de schimbari uriase pentru modelul din anul 2022, iata ce urmeaza sa fie oferit impreuna cu acesta pentru toti clientii.

DACIA Logan transport

DACIA Logan a trecut in 2020 printr-o serie de schimbari uriase pe care mai nimeni nu le anticipa in masura in care au fost facute, foarte multa lume ramanand complet surprinsa de ceea ce a fost posibil. Surprizele uriase aduse de schimbarile din 2020 pentru DACIA Logan nu sunt totusi ultimele, iar asta pentru ca in anul 2022 vom avea parte de alte modificari substantiale pentru seria de masini pe care compania romaneasca o produce in momentul de fata.

DACIA Logan va fi lansata si intr-o noua versiune MCV in 2022, iar imagini spion cu acest model v-amp rezentat inca de zilele trecute pentru ca sunt primele in care aceasta masina e dezvaluita. DACIA Logan in versiunea MCV parea ceva imposibil dupa ce modelul anterior a fost scos de la vanzare, insa iata ca la DACIA planurile sunt altele, si noua masina ar trebui sa vina deasemenea pe platforma CMF-B pe care este construit Logan 3, cel putin teoretic.

DACIA Logan: SCHIMBARILE Aduse de Modelul 2022 in Romania

DACIA Logan a avut noua platforma modificata special de catre Renault pentru a putea fi produsa la costuri mici, iar modelul MCV va veni cu fix aceeasi baza, si teoretic cel putin aceleasi tehnologii. De la bord si pana la sistemele de siguranta, DACIA Logan ar trebui sa aiba in versiunea MCV tot ceea ce vedem la Logan 3, dar e posibil sa mai vina si cu unele lucruri in plus din moment ce vorbim despre o magina care e gandita pentru transport de marfa.

DACIA Logan nu mai este vanduta in vreo versiune care sa faciliteze acest tip de activitati, adica nu exista vreo versiune pick up disponibila, asa ca modelul MCV va fi singura solutie, pentru multi care vot sa transporte si marfa. Nu e clar deocamdata daca acest model al DACIA Logan va fi oferit si fara locuri pentru pasageri in spate, doar cu platforma pentru marfa, dar orice e posibil din moment ce un Duster pick up a fost lansat in 2020.

DACIA Logan va avea aceasta versiune MCV lansata in mod oficial pentru clienti undeva in cursul anului 2022, dar nu e exclus ca prezentarea sa sa fie programata pentru anul 2021.