DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL cu o SURPRIZA pentru Masini

DACIA Logan 3 este in centrul unui anunt oficial care vine cu o surpriza foarte mare pentru noile masini, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

DACIA Logan 3 specialist

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai intens discutate masini ale momentului, cei de la DACIA inregistrand interes surprinzator de mare pentru noul model de masina pe care au prezentat-o in 2020. Se pare ca oamenii au fost cuceriti de noutatile majore pe care DACIA Logan 3 le are integrate de catre producator, iar acum compania romaneasca vrea sa le ofere mai multor oameni posibilitatea de a vedea exact ce urmeaza sa cumpere.

DACIA Logan 3 a anuntat ca pana pe data de 5 martie organizeaza DACIA Days, o campanie in cadrul careia romanii din toata tara sunt invitati pentru a descoperi atat acest model, cat si Sandero Stepway. DACIA le spune tuturor romanilor ca se pot inscrie pentru a avea parte de un tur privat al unui showroom care e mai apropiat de ei, un specialist urmand a le explica noutatile aduse de catre DACIA Logan 3, dar si de catre modelele Sandero.

DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL cu o SURPRIZA pentru Masini

DACIA Logan 3 ar putea totusi sa ajunga chiar si la casa unei norocoase persoane interesate de testarea masinii, DACIA spunand ca poate trimite una la casa persoanelor care vor sa o testeze. Desigur ca pentru ca acest lucru sa se intample, e nevoie ca romanii sa se inscrie pe o pagina speciala creata de catre compania romaneasca, acolo fiind disponibil un formular pentru inscriere si sansa de a primi o DACIA Logan 3 pentru un test drive.

DACIA Logan 3 poate fi rezervata deja in reprezentantele din Romania pentru a fi testata de catre potentialii clienti, insa cei de la DACIA dau de inteles ca oamenii pot face si un test drive chiar acasa. Ideea aceasta este una foarte buna pentru a atrage interesul oamenilor vis-a-vis de DACIA Logan 3, care are oricum parte de foarte mult interes deja, insa mai mult nu are cum sa strice pentru ca vanzarile sa fie cat mai mari in aceasta perioada.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata de catre oricine acum, asa ca daca erati interesati de ea, ar trebui sa profitati de situatie, si sa o cumparati in aceasta perioada de timp.