DACIA Logan 3: Decizia foarte IMPORTANTA pentru Modelele Noi

DACIA Logan 3 este vizata de o decizie foarte importanta care a fost luata pentru noile modele, iata ce trebuie sa stii despre ele chiar acum.

DACIA Logan 3 facelift

DACIA Logan 3 a fost lansata la finalul anului trecut pentru romani, europeni, si nu numai, iar acum oricine e interesat de ea, o poate comanda pentru a ii fi livrata intr-o reprezentanta, si o poate testa. Desi DACIA Logan 3 este disponibila pentru toata lumea interesata de ea, nu toate zvonurile cu privire la lansare s-au dovedi a fi adevarate, si unele nu se vor adeveri vreodata, iar asta pentru ca planurile producatorului roman sunt cu totul altele pentru modele.

DACIA Logan 3 nu va fi lansata intr-o versiune electrica,  din pacate pentru clientii care chiar asteptau asta, planurile companiei romanesti fiind de a aduce o versiune hibrid pe piata, insa nu chiar pentru aceasta versiune. Stim deja ca un model special care combina Lodgy cu MCV va fi disponibil undeva in cursul urmatoarelor luni, spre finalul anului, asa ca trebuie doar sa o asteptam, insa o versiune electrica a DACIA Logan 3 nu va fi lansata prea curand.

DACIA Logan 3: Decizia foarte IMPORTANTA pentru Modelele Noi

DACIA Logan 3 nu va fi lansata intr-o versiune electrica pentru ca planurile DACIA sunt de a promova versiunea Spring cat se poate de mult, si de a pune accent pe modelele hibrid in cursul urmatoarelor luni. Asta inseamna ca DACIA Logan 3 va avea cel mai probabil o versiune hibrid lansata undeva prin 2023, sau 2024, insa e greu de crezut ca asta se va intampla pana atunci daca vanzarile vor fi bune pentru noua serie de masini, ceea ce e foarte posibil.

DACIA Logan 3 nu ar trebui sa aiba parte nici de alte modificari importante pe partea de dotari pana atunci, si asta pentru ca interesul este foarte mare in momentul de fata, si va ramane asa cel putin un an. Nu e exclus ca un model facelift sa fie lansat prin 2023, sau 2024, impreuna cu o versiune hibrid, dar deocamdata totul este la nivel de zvon, fara a se sti ceva clar in legatura cu DACIA Logan 3, deci trebuie mai multa rabdare pentru a vedea ce se intampla.

DACIA Logan 3 este o masina foarte interesanta pentru foarte multa lume, si nu putem decat sa speram ca interesul romanilor va aduce si implementarea mai multor dotari importante.