BANCA Transilvania: Beneficiul SPECIAL de care NU ai Stiut

BANCA Transilvania are un beneficiu special pentru clientii sai din toata Romania, dar din pacate multi clienti nu stiu ca el este disponibil acum.

BANCA Transilvania impartire

BANCA Transilvania le ofera clientilor din toata Romania un beneficiu foarte util de care multi dintre ei nici macar nu tiau, dar care se poate dovedi a fi de foarte mare ajutor in viata de zi, cu zi. Mai exact, cei care folosesc aplicatia BT Pay in momentul de fata au disponibila o functionalitate care ar putea fi una foarte buna in momentul in care ies in oras cu prietenii, cei de la BANCA Transilvania oferind prin intermediul sau optiunea de a imparti costurile cu prietenii.

BANCA Transilvania are in aplicatia BT Pay implementata o functie numita Imparte Costul, iar dupa cum ii spune si numele, prin intermediul sau putem imparti costurile bonurilor pentru distractia din fiecare seara. Cei de la BANCA Transilvania prezinta functionalitatea ca una prin care dupa ce facem o plata pentur un bon, avem optiunea de a alege cativa prieteni din lista de contacte pentru a le cere partea lor din respectiva plata, sau chiar o suma mai mare.

BANCA Transilvania: Beneficiul SPECIAL de care NU ai Stiut

BANCA Transilvania impartire costuri

BANCA Transilvania a implementat de ceva vreme aceasta functionalitate pentru aplicatia BT Pay, insa din pacate foarte multa lume nici macar nu stie ca ea exista in momentul de fata. Pentru a beneficia de aceasta functie e nevoie ca atat noi, cat si prietenii nostru sa foloseasca aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania, iar asta pentru ca doar in interiorul sistemului sau pot fi trimise notificarile de plata pentru a fi ceruti rapid banii platiti de noi.

BANCA Transilvania a implementat aceasta functie ca parte a multor altora care au fost integrate de-a lungul timpului pentru utilizatorii dornici sa se bucure de o functionalitate avansata pentru mobile banking. Ideea in sine nu e noua la nivel international, insa in Romania BANCA Transilvania e singura banca la care vedem o asemenea functionalitate oferita, dar pentru serile de distractie in oras e foarte utila in ideea de a recupara banii platiti.

BANCA Transilvania ofera aplicatia BT Pay in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, functia fiind disponibila pentru orice telefoane pe care ea poate fi instalata.