DACIA Logan: Decizia Oficiala care ar Schimba Total Masinile

DACIA Logan este un model foarte popular de masina, iar o importanta decizie oficiala poate schimba total modelele noi ale producatorului roman.

DACIA Logan grabire

DACIA Logan este unul dintre modelele de masini DACIA care inregistreaza vanzari foarte bune in momentul de fata in multe piete europene, si nu numai, o versiune mult schimbata fiind lansata la inceputul acestui an. Printre toate noutatile care au fost implementate in DACIA Logan nu se numara si motorizarea hibrida, sau cea electrica, lucru care desigur ca a lasat unii oameni dezamagiti, dar planurile pentru viitor includ cel mai probabil si asa ceva.

DACIA Logan ar trebui sa fie disponibila in versiuni hibride si electrice in viitorul nu foarte indepartat, iar asta pentru ca Ford pregateste modificarea fabricii sale din Romania pentru a face masini electrice. Stuart Rowley, presedintele Ford pentru Europa, a anuntat faptul ca fabrica de la Craiova va fi modificata in urmatorii ani pentru a produce masini electrice, si asta va pune presiune pe producatorul roman care fabrica in Romania DACIA Logan, Sandero, Duster.

DACIA Logan: Decizia Oficiala care ar Schimba Total Masinile

DACIA Logan a fost facuta pe o platforma care permite hibridizarea sa, dar asta numai daca fabrica de la Mioveni va fi modificata pentru a putea produce masini cu asemenea tipuri de motorizari. In momentul de fata la Mioveni nu pot fi fabricate masini hibrid, sau electrice, astfel ca DACIA e obligata acum de Ford sa faca investitii substantiale pentru a produce DACIA Logan, Sandero, Duster hibride, sau electrice, in urmatorii ani, si sigur va face acest lucru.

DACIA Logan e principalul model care ar putea fi lansat intr-o versiune electrica, fiind foarte popular in Romania, si nu numai, insa si Sandero se bucura de vanzari foarte bune in multe zone din Europa. Nu e exclus ca in loc sa avem o singura masina fabricata cu motorizare electrica, sau hibrida, sa avem de fapt mai multe, iar DACIA Logan ar putea fi secondata de Sandero si eventual Duster, insa multe depind de felul in care se va grabi Ford.

DACIA Logan e facuta si in baza modelelor concurente care exista pe piata, iar prezenta Ford in Romania e o concurenta pentru cei de la DACIA, asa ca decizia americanilor va aduce, probabil, mai rapid mai multe masini hibride si electrice de la DACIA.