DACIA Logan 3: Noile Dotari SURPRIZA ale Masinilor Romanesti

DACIA Logan 3 are o serie de noi dotari surpriza de care se pot bucura romanii din toata tara, iata ce este oefrit cu noile modele de masini acum.

DACIA Logan 3 utilitara

DACIA Logan 3 este cel mai nou model de sedan pe care DACIA il vinde in Romania, si in alte zone de pe glob de la inceputul acestui an, noul model de masina venind cu foarte multe noutati grozave. Printre ele se numara si cateva dotari care vin ca surprize foarte interesante pentru toti cei dornici sa beneficieze de mai mult de la masina pe care o cumpara, si astazi vorbim despre doua lucruri noi care sunt oferite pentru toata lumea chiar de acum.

DACIA Logan 3 are in primul rand un set de conversie pentru un vehicul utilitar, acesta fiind disponibil pentru cei care vor sa transporte mai multe cu masina lor, separat de pasageri. Acest kit de conversie este disponibil pentru oamenii care rabateaza scaunele din spate ale DACIA Logan 3 pentru a face mai mult loc de depozitare in spate pentru a transporta produse care in mod normal nu incap doar in portbagajul masinii, si asta e chiar important pentru multi.

DACIA Logan 3: Noile Dotari SURPRIZA ale Masinilor Romanesti

DACIA Logan 3 poate avea totul extins si cu un cos de picnic, ceva de vine ca o dotare noua pentru acest model de masina, si e ceva la care putina lume se astepta in momentul de fata. Acesta vine separat de sistemul care permite compartimentarea portbagajului pentru a se transporta mai usor plase, sau alte obiecte de mici dimensiuni, care in mod normal n-ar sta chiar atat de stabile in portbagaj in timpul transportului, deci exista si aceasta optiune.

DACIA Logan 3 mai are si alte optionale interesante, si unul dintre cele mai neobisnuite este suportul pentru telefon gandit special pentru ca dispozitivul mobil sa fie prins de ecranul pentru navigatie. Exista deasemenea si multe alte dotari interesante pentru DACIA Logan 3, insa ele trebuie cautate de catre toti cei care sunt dornici sa beneficieze de mai mult de la masina pe care o cumpara de la producatorul roman in momentul de fata.

DACIA Logan 3 poate fi comandata chiar acum de catre oricare dintre romanii care sunt dornici sa faca asta, dar inainte o puteti testa intr-una dintre reprezentantele din Romania.