Carrefour: Vestea Speciala pentru Toti Clientii din Romania

Carrefour zilnic

Carrefour a publicat un anunt cu o veste spceiala pentru clientii sai din toata Romania, si ar fi bine ca toata lumea sa stie ce anunta pentru ca este in beneficiul tuturor celor care cumpara zilnic din magazine. Mai exact, cei de la Carrefour vor sa atraga atentia asupra aplicatiei pe care o ofera pentru telefoanele mobile, aceasta fiind gandita pentru a le recomanda oamenilor zilnic reduceri pentru produsele pe care sunt interesati sa le cumpere.

Carrefour a lansat aplicatia sa cu ceva timp in urma, insa incearca sa o aduca in atentia mult mai multor romani din toata tara, mai ales ca a implementat si cateva lucruri foarte bune in ea. Carrefour afiseaza in aplicatia proprie toate produsele care sunt disponibile in magazinele sale, impreuna cu reducerile aferente pentru fiecare in parte, si daca sunteti interesati de promotii, e cazul sa o aveti instalata si voi in telefoanele voastre.

Carrefour: Vestea Speciala pentru Toti Clientii din Romania

Carrefour incearca sa atraga clientii spre aplicatia sa asa cum Kaufland si Lidl tot fac de cateva luni bune, iar ideea de a promova reducerile zilnice din aplicatie este una foarte buna. Cei de la Carrefour fac deasemenea si donatii in baza cumparaturilor pe care le fac clientii prin intermediul aplicatiei sale, astfel ca faceti si bine atunci cand alegeti sa o folositi pentru cumparaturile zilnice, aplicatia fiind utila pentru magazinul online, si magazinele fizice.

Carrefour a implementat deasemenea in aplicatia sa inclusiv un sistem special care le permite clientilor sa scaneze produsele pe care urmeaza sa le cumpere din magazine, iar la casa platesc tot ceea ce au scanat, direct. Acest sistem scuteste clientul de asteprarea la o coada la casa de marcat pentru a avea toate produsele scanate, si reduce subtantial timpul de asteptare pentru a va cumpara toate produsele pe care le doriti cu adevarat de la lantul de magazine.

Carrefour isi actualizeaza deasemenea in mod constant aplicatia cu noutati interesante, asa ca daca o aveti deja instalata, puteti sa o actualizati pentru a va bucura de noile promotii.