Windows 10: Decizia Privind o Schimbare Apreciata de Oameni

Windows 10 drivere terte

Windows 10 are o noua schimbare facuta de catre compania Microsoft pentru PC-urile oamenilor din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce trebuia sa vina de foarte multa vreme, dar ceva ce e apreciat si acum. Schimbarea despre care vorbim acum are la baza o mutare a driverelor pentru diverse componente intr-un folder special din cadrul Windows, insa vorbim doar despre acele drivere ale producatorilor terti pentru componentele din PC-uri.

Windows 10 are mutate din folderul System32 driverele terte pentru componentele din PC-uri astfel incat utilizatorii sa stie mai clar ce se afla si unde, dar si cate drivere de acest gen au. Nu de putine ori s-a intamplat ca driverele terte de la diversi producatori sa genereze probleme mari cu PC-urile oamenilor, iar descoperirea lor in folderul System32 e aproape imposibila, asa ca Microsoft s-a gandit sa le mute intr-un folder special din cadrul Windows 10.

Windows 10: Decizia Privind o Schimbare Apreciata de Oameni

Windows 10 are implementata aceasta modificari pentru utilizatorii care testeaza versiunile beta ale sistemului de operare, astfel ca ea nu a fost lansata in mod oficial pentru toata lumea inca. Chiar si asa, cei care au avut ocazia de a testa aceasta modificare au apreciat ceea ce a facut compania Microsoft pentru toata lumea, si e un inceput al unor schimbari majore care erau necesare pentru sistemul de operare de foarte multa vreme, si e bine ca vin.

Windows 10 mai are nevoie si de alte schimari de acest gen care sa ajuge oamenii sa descopere mult mai usor problemele care exista in cadrul sistemului de operare, si ceea ce vedem acum este un pas foarte bun in aceasta directie. Windows 10 nu a avut dezvaluita in prealabil aceasta modificare majora pentru toata lumea, insa iata ca ea vine totusi sa mai corecteze din lipsurile care exista in cadrul sistemului de operare de foarte multa vreme.

Windows 10 are aceasta functie implementata, insa e nevoie ca ea sa fie activata inainte de prima pornire dupa o instalare noua a sistemului de operare pentru ca totul sa functioneze asa cum trebuie.