Carrefour: Anunt Oficial de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Carrefour restrictii

Carrefour are un foarte important anunt de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, si vorbim despre o veste grozava care ar trebui sa ajunga la ochii tuturor celor care ii cumpara produsele. Mai exact, cei de la Carrefour ii anunta pe romanii din toata tara ca in ciuda restrictiilor de circulatie care sunt impuse de catre autoritati in anumite zone din tara, Bringo poate livra produsele sale inclusiv dupa inchiderea oficiala a magazinelor.

Carrefour spune ca serviciul sau Bringo poate livra produsele din magazinele sale pana la ora 21:00 in fiecare zi, chiar si in zonele in care este impusa inchiderea magazinelor de la ora 18:00. Aceasta este o veste grozava pentru romanii care fie nu au timp sa ajunga in magazinele Carrefour, fie nu vor sa se inghesuie cu restul lumii, Bringo fiind alternativa de care ei au nevoie pentru a-si putea cumpara produsele dorite, in fiecare zi.

Carrefour: Anunt Oficial de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Carrefour ofera prin platforma Bringo posibilitatea de a cumpara mai toate produsele din hypermarket-urile sale in momentul de fata, si programul prelungit dincolo de restrictiile de circulatie e o veste grozava. Livratorii de la Bringo se pot misca liberi chiar si prin orasele in care magazinele Carrefour trebuie inchise mai devreme pentru public, ei putandu-se deplasa in ele pentru a cumpara produsele comandate de catre oricare dintre romani.

Carrefour stie foarte bine cat de mare este interesul oamenilor de a isi face cumparaturile in liniste chiar si in aceste conditii epidemice, astfel ca decizia de a oferi serviciul sau in toata tara pana la 21:00 e una foarte buna. Desigur ca va trebui sa aveti norocul pentru a putea reusi sa faceti o comanda la Bringo, iar asta pentru ca serviciul celor de la Carrefour este extrem de popular, iar uneori este foarte greu sa gasiti un livrator care sa va preia comanda.

Carrefour nu este singurul lant de hypermarket-uri care le ofera clientilor posibilitatea de a comanda produse din locatiile sale cu livrare acasa, asa ca puteti incerca inclusiv aplicatia Auchan, sau Glovo/Foodpanda pentru Kaufland.