Huawei MATE 50 Pro: Prima Imagine cu un Posibil Nou Design

Huawei MATE 50 Pro design

Huawei MATE 50 Pro este urmatorul model important de telefon pe care Huawei il va lansa pentru seria Mate, iar in baza informatiilor existente acum, ne asteptam ca el sa fie lansat undeva in cursul toamnei acestui an. Pana atunci, astazi avem parte de o prima imagine care ne prezinta un posibil nou design pentru Huawei MATE 50 Pro, impreuna cu a sa camera, si puteti vedea cat de mult ar urma sa se schimbe versiunea Plus in comparatie cu cea din 2020.

Huawei MATE 50 Pro este prezentat aici in versiunea Plus cu o camera care pare sa aiba nu mai putin de 5 senzori de imagine integrati, adica exact precum modelul Mate 40 Pro Plus. E probabil de presupus ca Huawei MATE 50 Pro va avea in versiunea Plus 5 senzori de imagine noi, imbunatatiti, in comparatie cu cei existenti pe modelele actuale, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa putem face si poze de calitate mult mai buna multumita lor.

Huawei MATE 50 Pro: Prima Imagine cu un Posibil Nou Design

Huawei MATE 50 Pro design concept

Huawei MATE 50 Pro ar trebui sa aiba in versiunea Plus schimbate multe dintre componentele folosite in modelul de anul trecut, de la procesor si pana la ecran, sau modem-urile pentru conectivitate la internet. Pana atunci, acest design este prezentat intr-o versiune incipienta, adica Huawei MATE 50 Pro Plus ar putea arata totusi diferit, in functie de felul in care compania Huawei va dori ca modelul final sa arate, si camerele ar putea influenta tot procesul.

Huawei MATE 50 Pro ar putea veni, la fel ca si modelul Plus, sau cel standard, in versiuni cu procesoare noi de la Qualcomm, sau alti producatori, insa e posibil sa dispara cele Kirin. Sanctiunile din SUA fac exterm de dificila implementarea de tehnologii de ultima generatie in Huawei MATE 50 Pro Plus, sau oricare alte modele din serie, si asta ar putea afecta nu doar perioada de lansare, ci si cantitatea de telefoane produse.

Huawei MATE 50 Pro va fi un telefone xtrem de interesant, chiar si fara serviciile de la Google integrate, insa e de asteptat ca harmony OS sa faca parte din noul model de dispozitiv.