Huawei MATE 50 Pro: Decizia pentru Lansarea Noilor Telefoane

Huawei MATE 50 Pro mentinere

Huawei MATE 50 Pro este urmatoarea generatie de telefoane pe care compania Huawei se pregateste sa o lanseze pentru clientii din toata lumea, iar conform celor mai recente informatii in legatura cu ea, se pare ca ne asteapta cateva noutati interesante. Conform chinezilor, care au surse in interiorul companiei Huawei, sau ale companiilor partenere, se pare ca Huawei MATE 50 Pro va fi lansat de catre chinezi in prima parte a anului viitor, la cateva luni distanta de modelele din cursul anului trecut, dar si cu un mare compromis.

Huawei MATE 50 Pro urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Huawei cu un chip Qualcomm Snapdragon 898 integrat, insa din pacate se pare ca el nu va avea conectivitate 5G disponibila, asa cum s-a intamplat inclusiv cu modelele din vara. Stiti deja ca seria P50 a venit cu chip-uri Qualcomm, dar fara conectivitate 5G, ei bine fix acelasi lucru se intampla si acum, Huawei MATE 50 Pro fiind lansat in acelasi stil, dar poate ca in mai multe tari.

Huawei MATE 50 Pro: Decizia pentru Lansarea Noilor Telefoane

Huawei MATE 50 Pro ar urma sa vina cu un chip complet nou in momentul in care va fi lansat, iar aceasta ar fi o surpriza foarte mare pentru foarte multi oameni, insa ramane de vazut in ce masura acest zvon se va concretiza. Avand in vedere ca zvonurile privind seria P50 s-au dovedit a fi adevarate si au prezentat fix aceeasi situatie, e usor de inteles de ce lumea crede ca inclusiv in cazul Huawei MATE 50 Pro se va intampla fix acelasi lucru.

Huawei MATE 50 Pro ar urma sa vina nu doar cu acest nou chip, ci si cu alte modificari majore pe partea de componente, totul fiind gandit pentru a le oferi oamenilor doar cele mai bune experiente posibile pentru folosirea sa. Din pacate nu vom vedea Google Play Store, sau serviciile Google, integrate in noul telefon, acest lucru fiind imposibil din cauza sanctiunilor pe care SUA le-a impus impotriva companiei chinezesti, ele fiind departe de a fi ridicate.

Huawei MATE 50 Pro ar putea fi vandut initial doar in anumite piete de pe glob, tot din cauza sanctiunilor si a limitarilor cu care va veni, asa ca ramane sa vedem in ce masura Huawei va decide sa faca o lansare ami extinsa.