Huawei MATE 50 Pro: Masura Importanta pentru Noul Telefon

Huawei MATE 50 Pro extins

Huawei MATE 50 Pro este urmatorul model foarte important de telefon pe care compania Huawei doreste sa-l lanseze pentru clientii din toata lumea, iar astazi vin noi vesti pentru cei care doresc sa-l cumpere. Mai exact, conform celor mai recente informatii cu privire la Huawei MATE 50 Pro, se pare ca lansarea sa ar fi amanata de catre compania Huawei pentru prima parte a anului 2022, deci nu trebuie sa-l mai asteptati in octobrie pentru ca nu va veni.

Huawei MATE 50 Pro va veni in prima parte a anului 2022 pentru ca va avea integrate si o serie de noutati care deocamdata nu sunt disponibile si vor fi lansate abia in prima parte a anului viitor. Se pare ca Huawei MATE 50 Pro va avea integrat un chip Qualcomm Snapdragon 898, iar asta ar trebui sa duca la eliminarea conectivitatii 5G pentru aceste versiuni, insa cele din China, cu alte chip-uri, ar putea veni totusi cu acest tip de conectivitate pentru clienti.

Huawei MATE 50 Pro: Masura Importanta pentru Noul Telefon

Huawei MATE 50 Pro va avea si alte lipsuri pe partea de tehnologie din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva companiei Huawei, dar si foarte multe componente chinezesti integrate. Este de asteptat ca undeva pana la jumatate, sau poate chiar mai multe, dintre componentele Huawei MATE 50 Pro sa fie fabricate de catre companii chinezesti, iar asta e un dezavantaj pentru cei care se vor gandi sa il cumpere dupa ce telefonul va fi lansat.

Huawei MATE 50 Pro va veni totusi cu destule surprize grozave pentru clientii din toata lumea care vor fi dornici sa il cumpere, insa ramane de vazut cat de bune vor fi acestea in raport cu ceea ce e oferit acum. De la ecran, pana la procesor, baterie, camere, sau alte componente interne, Huawei MATE 50 Pro va fi un upgrade fata de modelele actuale, insa probabil, nu chiar atat de mare precum se asteapta foarte multa lume.

Huawei MATE 50 Pro ar putea fi lansat undeva prin februarie – martie 2022, iar asta pentru ca e improbabil ca noul chip Qualcomm sa fie disponibil in mod oficial pentru noi pana atunci.