Huawei MATE 50 Pro: Decizia Majora Privind Lansarea Oficiala

Huawei MATE 50 Pro anulat

Huawei MATE 50 Pro a fost in ultimele luni in centrul unor zvonuri foarte importante care sugerau faptul ca lansarea sa ar fi anulata de catre compania Huawei, si desigur ca multa lume a fost dezamagita sa afle despre acest lucru. In ciuda zvonurilor care spuneau faptul ca Huawei MATE 50 Pro nu va mai fi lansat in 2021 de catre compania Huawei, iata ca vin acum informatii care sugereaza faptul ca totusi acest lucru urmeaza sa se intample in viitoarele luni.

Huawei MATE 50 Pro este seria de top a companiei Huawei in care de obicei se implementeaza procesoare si camere de ultima generatie, insa 2021 ar putea fi diferite lucrurile. Problema cea mai mare pentru seria Huawei MATE 50 Pro este ca nu mai poate fi facut un nou chip performant pentru telefon din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, iar cei de la Huawei si-au anulat deja colaborarea cu Leica pentru implementarea de camere de ultima generatie.

Huawei MATE 50 Pro: Decizia Majora Privind Lansarea Oficiala

Huawei MATE 50 Pro are totusi planurile de productie trimise deja la unii dintre partenerii companiei Huawei, deci e de asteptat ca seria de telefoane sa isi faca totusi aparitia undeva prin toamna. Deocamdata nu se stie cand ar putea fi produs Huawei MATE 50 Pro pentru lansare, indiferent in ce tari ar urma sa fie pus in distributie, dar probabil ca pana prin octombrie, cand sunt de obicei lansate modelele din aceasta serie, ar trebui sa aflam mai multe despre el.

Huawei MATE 50 Pro nu are oferita nici vreo informatie cu privire la specificatiile pe care ar urma sa le aiba, asa ca nici din acest punct de vedere nu stim absolut nimic. E posibil ca Huawei MATE 50 Pro sa fie un telefon cu specificatii de top, ultra performant, dar in aceeasi masura e posibil sa aiba tot componentele actualei generatii pentru ca Huawei nu poate obtine altele de ultima generatie din cauza sanctiunilor care i-au fost impuse de catre SUA.

Huawei MATE 50 Pro este asteptat de catre foarte multa lume, iar aceste asteptari ar trebui sa fie incununate de lansarea unui telefon care sa fie cu adevarat grozav, insa ramane sa vedem exact ce vom primi.