LIDL Romania: Anunt Oficial de Paste, ce Masini da Gratuit

LIDL Romania masini

LIDL Romania a facut un anunt oficial de Paste pentru clientii din toata tara, si a dezvaluit ceva ce mai mult ca sigur va bucura extrem de multi romani, pentru ca ofera gratuit doua masini de lux. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat pentru Paste un nou concurs care implica produsele din gama Deluxe, iar cu aceasta ocazie ofera, printre alte premii, inclusiv doua masini Volvo S90, gama de lux a producatorului suedez, si merita fara discutie sa profitati de promotie.

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa cumpere produse de minim 100 de LEI din magazinele sale, iar printre ele sa se regaseasca inclusiv unul din gama Deluxe, pentru a putea fi inscrisi in concurs. Dupa ce fac asta, oamenii trebuie sa trimita un SMS la numarul 1877 cu un cod care este inscris pe bonul fiscal emis de catre cei de la LIDL Romania, astfel ca doar asa ca puteti sa va inscrieti in concurs, simpla cumparare a produselor neavand vreun efect de acest gen.

LIDL Romania: Anunt Oficial de Paste, ce Masini da Gratuit

lidl romania masini volvo s90

LIDL Romania nu ofera doar doua masini Volvo S90 pentru clienti, ci si 3 Scutere electrice Super Soco, impreuna cu 5 laptop-uri MacBook Air de la Apple, astfel ca vorbim despre premii extrem de interesante. Tot acest concurs este organizat de catre LIDL Romania pentru Paste, astfel ca va trebui sa cumparati in perioada urmatoare produsele dorite din lantul de supermarket-uri din toata tara pentru a va bucura de ofertele grozave disponibile.

LIDL Romania a anuntat astazi un anunt extrem de interesant pentru toti clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care mai are in derulare, daca nu ma insel, un altul prin care ofera posibilitatea de a castiga un BMW Seria 1. LIDL Romania are in ultima perioada concursuri extrem de interesante pentru clientii sai din toata Romania, si totul se bazeaza pe achizitia de produse din cadrul magazinelor sale din toata tara, chiar acum.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la promotiile care sunt disponibile la produse pentru a alege de ceea ce vreti sa profitati.